Veljača 03, 2016 4795 CMC Festival Arhiv Infovodice

Najbolji festival zabavne glazbe u regiji

CMC festival 10. i 11. lipnja 2016. u Vodicama!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Najbolji festival zabavne glazbe u regiji, CMC festival Vodice, održat će se 10. i 11. lipnja 2016. godine! Festival će još jednom dokazati da kvalitetom pjesama i odabirom izvođača nema konkurencije. Tko će nastupiti, otkrit će se uskoro!

Na prvoj i drugoj festivalskoj večeri u Vodicama dosad su nastupila najbolja imena domaće glazbe, a na revijalnom dijelu predstavili su se brojni glazbenici. Koncerte u Vodicama dosad su održali Parni Valjak, Opća Opasnost, Thompson, Prljavo kazalište, Goran Bare i Majke, Crvena jabuka, Mladen Grdović, Željko Bebek, Lana Jurčević i mnogi drugi.

Na revijalnom dijelu festivala s novim pjesmama su se predstavili Jelena Rozga, Opća Opasnost, Dražen Zečić, Magazin, Tonči & Madre Badessa, Željko Bebek, Lana Jurčević, Nives Celzijus, Lidija Bačić, Mladen Grdović, Mejaši, Bosutski bećari, Leteći Odred, Klapa Godimenti, Maja Šuput, Jasmin Stavros, Minea, Colonia, Đani Stipaničev, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Teška industrija, Boris Novković, Jacques Houdek, Jole i brojni drugi izvođači.
Osim koncerata na Velikom stageu, organizirani su i koncerti najpopularnijih tamburaških i klapskih sastava na Makina stageu, a brojni izvođači i gosti svake godine jedva čekaju popularni after party CMC festivala.

Album "CMC festival Vodice" posljednje dvije godine je najprodavanije diskografsko izdanje, što potvrđuje uspješnost samog festivala.

Više informacija o CMC festivalu pronađite i na Facebooku:

Tags
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 03 Veljača 2016 20:52
djelomob1.jpg