Travanj 25, 2016 3960

Četverodnevni izlet vodičkih umirovljenika

Uživali u ljepotama Istre, a posebno je bilo veselo na večernjim druženjima uz glazbu, ples i pjesmu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Članovi Udruge umirovljenika Grada Vodica, njih 65, od 21.-24.travnja 2016. godine proveli su ugodne i nezaboravne trenutke na izletu u Istru, pri čemu su posjetili Istarske Toplice, Rovinj, Poreč, Motovun, Pulu, NP Brijune, Hum i Opatiju.

Bez obzira ne vremenske ne - prigode, predviđeni plan izleta je gotovo u cjelosti ostvaren, a na zadovoljstvo izletnika, koji su pokazali izuzetnu vitalnost i izdržljivost te želju za viđenjem i doživljavanje nečega novoga.

Posebno je bilo veselo na večernjim druženjima uz glazbu, ples i pjesmu. Ispričavamo se sudionicima izleta na eventualnim propustima i manjkavostima i zahvaljujemo im na discipliniranosti i pozornosti, a posebno zahvaljujemo voditeljima i organizatorima puta, agenciji "Slaptours", na uloženom trudu u organizaciji i vođenju izleta. Zahvaljujemo i osoblju hotela u Istarskim toplicama, te predstavnicima Udruga umirovljenika iz Istarske županije, iz gradova i mjesta koje smo posjetili, na pruženoj pomoći pri obilasku njihovih gradova. Evo pogledajte ove sličice i uvjerite se u naše gušte, uz napomenu da su slike amaterske, iz osobnog albuma i po osobnom odabiru. Do novih izleta pozdravljeni, poručuju vodički umirovljenici

Poslijednja izmjena dana Utorak, 26 Travanj 2016 09:57
djelomob1.jpg