Srpanj 31, 2016 10699

Jer fešta je draga nam svima...

Željko Bebek, vatromet s iznenađenjem: Vodice su spremne za svoju feštu!

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Četvrti dan u kolovozu rezerviran je za najveseliju noć ljeta u Vodicama. Tradicionalna pučka fešta u našem mistu desetljećima je jedna od najposjećenih u Dalmaciji. Udruži se cilo 'selo', pjesma odjekuje iz svih kafića, restorana, sa trgova rive i parapeta, a iz svakog kantuna navire staro i mlado.

 

Ovodišnja fešta sa službenim programom počinje u 21h na Obali Vladimira Nazora, dok je ponoć rezervirana za veliki vatromet s naglaskom na iznenađenje te koji će obasjati cijeli grad. Završetak vatrometa označiti će početak koncerta Željka Bebeka i Vindov Havina.

Željko Bebek , jedan je od najpoznatijih pjevača popa i rocka koji je nekada pjevao u grupi 'Kodeksi' te u popularnom sastavu 'Bijelo Dugme'. Iako je krajem prošle godine napunio 70, Bebek je nezaustavljiv. I dalje snima nove hitove, žari i pali na svojim nastupima pa vrhunsku zabavu garantira i u Vodicama.

Iza imena Vindov Havin krije se sjajna vokalistica Petra Oreč, a bend je, okupljen prije dvije godine, dobio ime po njenom pseudonimu pod kojim je samostalno objavila prvi singl 'Mr. Wrong'. Pjesma je bila na engleskom te u kratkom roku postigla visoki broj emitiranja, samim time i obožavatelja. Vindov Havin uz vrsne je glazbenike odtada postao prava klupska atrakcija s nesvakidašnjim repertoarom s prepoznatljivim, prodornim zvukom s primjesama funka koji osvaja na prvo slušanje.

Neka nam svima fešta ostane u lijepom sjećanju te prođe u miru i veselju: domaći oboružajte se strpljenjem, nek vam smješak na licu ostane i kada upadnete u neprobojnu gužvu, nazdravimo svi nek je doživimo još godina sto, no ipak podsjećamo mlade - visoke temperature i velike količine alkohola nikada nisu dobra kombinacija.

Spomenimo da se ovog tjedna fešta skoro svaki dan u i u 'susjedstvu'; u ponedjeljak na Magarećim trkama u Tribunju, u utorak na Prviću te u srijedu u Srimi.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 31 Srpanj 2016 23:14
djelomob1.jpg