Srpanj 06, 2017 5769 Goran Novotny

Lijepa Vodičanka Antonela Bračanov u utrci za titulu Kraljice Jadrana 2017

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Finalistice izbora Kraljice Jadrana okupile su se na otoku Rabu u hotelu International, kako bi sudjelovale na finalnom izboru Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2017. Izbor će se održati u petak, 07.07.2017., na terasi hotela International i u Lounge Baru Escape, s početkom u 21:30 sati.

Za titulu najljepše od najljepših natjecat će se 13 finalistica iz svih dijelova našeg prekrasnog Jadrana, od Pule pa sve do Dubrovnika. Pistom će se prošeteti u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias", "San Patrick" i „La Sposa".

Među 13 finalistica nalazi se i 18-godišnja Vodičanka Antonela Bračanov, maturantica Prometno tehničke škole u Šibeniku.

Antonela_Bračanov.JPG

Voditelji ovog svečanog događaja bit će aktualna Kraljica Hrvatske, Tina Živković i poznati novinar i TV voditelj Davor Garić.

Posjetitelji će na izboru, pored prekrasnih finalistica, imati priliku uživati u glazbenim hitovima slovenske pop pjevačice Nine Donelli, kao i u nastupu popularne plesne skupine ''Megablast''. Novoizabranoj kraljici krunu će predati prošlogodišnja Kraljica Jadrana, prelijepa Ivana Volar.

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2017. održat će se krajem godine, u hotelu Lone u Rovinju.

Foto: Goran Novotny

Kraljica_Jadrana_2017.JPG

djelomob1.jpg