Kolovoz 10, 2017 5131 punkufer.hr

Punkufer o Vodicama: Ako vam krv u žilama traži dnevnu dozu adrenalina, zaputite se u Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ako tražite nešto što će vas okupirati tijekom toliko iščekivanog godišnjeg odmora, dileme više nema. Neka odluka padne na Vodice. Zašto? Zato što ćete se naći u drugoj dimenziji. - tako započinje tekst o Vodicama portal punkufer.hr

 

Ako ste od onih kojima izležavanje na plaži i ispijanje kave nije prioritet tijekom godišnjeg odmora, nego vam krv u žilama traži dnevnu dozu adrenalina, zaputite se u Vodice. Beskrajne plaže vjerojatno će biti vaša glavna lokacija, a onda preostaje pronaći sadržaje o kojima ćete pričati još mjesecima nakon što se vratite s godišnjeg odmora. Kako se ne bi dogodilo da nešto propustite, portal punkufer.hr ponudio Vam je check listu po kojoj ćete lakše pratiti što još morate isprobati.

Biciklizam – jeste li profesionalac ili samo rekreativac zaljubljen u vožnju na 2 kotača, sasvim je nebitno. U Vodicama vas čekaju kilometri i kilometri uređenih biciklističkih staza. Panoramske i manje zahtjevne, ali i staze teškog uspona čekaju da ih osvojite.

Big Game Fishing – ako ste ikad imali ribički štap u rukama, onda znate o kojoj vrsti adrenalina pričamo. Okušajte se u borbi s najvećim ribama Jadrana i postanite vrhunski ribički majstor.

Ronjenje – zašto ne biste izbliza doživjeli jedinstvenu floru i faunu Jadrana? Brojni vodički ronilački centri rado će vas opremiti za istraživanje davno potonulih brodova i podmorskih vrtova koje jednostavno morate vidjeti.

Jedrenje i kajaking – nemojte propustiti istražiti obalu i na ovaj način! Možete upisati škole sportova na vodi ili unajmiti skipera i prepustiti se očaravajućim doživljajima koji slijede.
Osim s već nabrojenim, vrijeme obogatite igrajući odbojku na pijesku, vožnjom na jet-skiju, vodenim toboganima i čamcima za zabavu. Mogućnosti su zaista raznolike, zato na vrijeme rezervirajte svoj smještaj i počnite planirati dragocjeno vrijeme svog godišnjeg odmora!

djelomob1.jpg