Studeni 16, 2017 5348

Pub kvizz – događaj koji se ne propušta i ove srijede okupio brojne natjecatelje

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ako ste željni dobre zabave, odlične glazbe i provjere vlastitog znanja, a sve to na jednom mjestu, Kvizzz u Sunčanom pravo je rješenje za vas.


Pub Kviz koji organiziraju Gradska knjižnica Vodice i caffe bar „Sunčani sat", odnedavno i uz pomoć samih sudionika – natjecatelja, postao je u godinu i nešto dana, koliko traje, događaj koji se ne propušta.

Pitanja za kviz koji se održao ove srijede sastavili su Rafaela, Goran, Nikola i Pjer, koji je imao i voditeljsku ulogu. Odradio je to bez ikakvih problema. Glazbena „karijera" u mladenačkim danima i iskustvo sa scene (nekoliko nastupa na festivalima) učinili su svoje. Na ovakvim druženjima uvijek se iz postavljenih pitanja i nauči ponešto novo. Tako su sudionici kviza, među ostalim, saznali da je prvi guverner Narodne banke Hrvatske bio Vodičanin Ante Čičin-Šain.

I ovog puta su članovi „Glavatih želvi" pokazali najviše znanja, međutim kako su u prethodnom kvizu sastavljali pitanja ta je uloga dopala drugu rangiranu ekipu

Stoga će idući Kvizzz u Sunčanom proteći u režiji bračnog para Ive i Ivana Cukrova, ponajboljeg hrvatskog vlakovođe Ivana Jozića i prvaka vodičkog teatra Grge Birina, članova drugoplasirane ekipe „U stečaju".

Sastanak je zakazan za 29. studenoga.

Redoslijed ekipa:
1. Glavate želve – 74 boda
2. U stečaju – 71 bod
3. Odjeb mozgova – 70 bodova
4. Iz fotelje – 58 bodova
5. Opasni psi – 56 bodova
6. Rod"ce – 51 bod
7. i 8. Selo i Šoder – 48 bodova
9. Jo Malone – 47 bodova
10. Babilonski baloni – 46 bodova
11. i 12. Dobri judi i Nas četiri – 44 boda
13. San o pivi – 43 boda
14. Home Boy – 39 bodova
15. Vatrogasni aparat – 33 boda

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Studeni 2017 11:18
djelomob1.jpg