Studeni 30, 2017 5201

Rekordnih 20 ekipa na pub kvizu u Sunčanom: „Došla baba u zadnji čas“ odgovorila na najviše točnih pitanja

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Ni kiša nošena jakim jugom nije spriječila vodičke i šibenske kvizaške zaljubljenike da i u srijedu navečer provedu u Sunčanom. Štoviše, rekordnih dvadeset ekipa pristiglo je na provjereno dobru zabavu koju organiziraju Gradska knjižnica Vodice i caffe bar „Sunčani sat".

Vjerojatno ih je, osim zagarantirano dobre „mjuze" Ante Grbavice i uvijek uslužnih i vedrih domaćina Luce, Ive i Denisa, u ovom slučaju privukla i znatiželja da iz prve ruke saznaju kakva pitanja su pripremili Iva, koja je imala i ulogu fotografkinje (Sanja Lydia i Tome su izostali zbog jake prehlade zarađene na putu po Slavoniji), dva Ivana i Grgo, koji je događaj i vodio.


Ako vam kažemo da je među dvadeset ekipa bilo i nekoliko iz Šibenika, i da je jedna od njih pobjednička, vjerojatno ćete pomisliti da su to „Glavate želve". No, prevarili ste se. Želve su zauzele „tek" treće mjesto. Možda ih je u postizanju boljeg rezultata omela proslava rođendana Draga Kudre kojem upućujemo iskrene čestitke i dobre želje.

Najviše točnih odgovora na večerašnja pitanja imala je ekipa „Došla baba u zadnji čas" sastavljena od bračnog para Selme i Barislava Poparića, Nataše Ergić i Hrvoja Bagarića. Čestitke našim dragim Šibenčanima kojima pripada uloga sastavljača i voditelja idućeg Kvizzza u Sunčanom koji je na rasporedu 13. prosinca. Vidjet ćemo kome će Sv. Luce tu večer biti „saveznica". Dodajmo još kako Luka Šprljan poručuje iz dalekog Meksika, kamo je otišao na „privremeni rad", da mu osim jedne njemu jako drage osobe, najviše nedostaju ova kvizaška druženja svake druge srijede u Sunčanom.

Pozdrav našem Luki u Meksiku!


Evo i redoslijeda ekipa:
1. Došla baba u zadnji čas – 83 boda
2. Pušing rođo – 79 bodova
3. Glavate želve – 76 bodova
4 Babilonski baloni – 68 bodova
5. Džontra Volta – 67 bodova
6. Selo – 63 boda
7. Yoyoma – 58 bodova
8. Rod"ce – 56 bodova
9. Jo Malone – 55 bodova
10. i 11. Iz fotelje i Opasni psi – 49 bodova
12. Raffaelo – 47 bodova
13. Odjeb mozgova - 46 bodova
14. G 4 – 45 bodova
15. i 16. Nosići i Srdelice – 42 boda
17. i 18. Nas 4 (upola) i San o pivi – 37 bodova
19. Trezorovi – 36 bodova
20. Vodiški ghetto – 18 bodova

djelomob1.jpg