Prosinac 28, 2017 5700 Gradska knjižnica Vodice

PLOVIT ĆE I DOGODINE

Posljednju ovogodišnju pobjedu 'Kvizzza u Sunčanom' pokupila ekipa 'Pušing rođo'

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Posljednji „Kvizzz u Sunčanom" u 2017. godini protekao je u duhu blagdana koji traju pa su ga članovi ekipe „Jo Malone", sastavljači pitanja za večerašnji kviz, nazvali „božićnim", a Marijana, Katarina, Anamarija (koja je trenutno u Zg-u), Bernarda i Ivan izabrali su za ovu prigodu 40 pitanja (inače ih bude 35) iz sedam različitih područja.

 

Osim natjecatelja koji redovito dolaze na ova druženja, večeras su u Sunčani pristigli i studenti, uglavnom iz Zagreba, a neki od njih posjećuju i pub kvizove koji se održavaju u prostoriji Kluba Šibenčana u Zagrebu. Ulogu voditelja večerašnjeg kviza odlično je odradio Ivan Meštrov, glazbu je birao nezamjenjivi Ante Grbavica, a za šankom su briljirali Denis Meštrov i Ive Čičin-Karlov. Luce je bila odsutna iz opravdanih razloga - volontirala je na Turniru vodičkih generacija.

Najviše znanja pokazala je ekipa „Pušing rođo" u sastavu Ante Modrić, Tomislav Bačić, Jerko Šubašić i Saša Ćirić. Nadmašili su i legendarne „želve" koje su za večerašnji kviz ime promijenile u „Dajte knjige drugima".
Hm, ima nešto božićnog duha u tom nazivu!

U svakom slučaju, momci iz „Pušione" sastavljat će pitanja za idući kviz koji je zakazan za 10. siječnja 2018. godine te će Kvizzz u Sunčanom kojeg organizira uigrani tandem Gradska knjižnica Vodice i caffe bar „Sunčani sat" plovit i u novoj godini.

"Neka je sretna svima! Aha, da spomenemo i ovo! Jedno od pitanja odnosilo se i na prvog konobara „Sunčanog sata". Za one koji ne znaju, bio je to Ivan Šušak, poznatiji pod nadimkom Skafe (mlađi). Pozdrav našem dragom Skafi i njegovoj obitelji u dalekoj Švedskoj!", poručili su organizatori iz vodičke gradske knjižnice.

Evo i kompletnih rezultata:


1. Pušing rođo – 86 bodova
2. Dajte knjige drugima – 84 boda
3. Došla baba iz Lidla – 83 boda
4. Babilonski baloni – 78 bodova
5. i 6. Udruženi zločinački pothvat i Iz fotelje – 75. bodova
7. Nas 4 – 72 boda
8. Dinkov stol – 71 bod
9. i 10. Rod"ce i Skela – 65 bodova
11. Opasni psi – 58 bodova
12. i 13. Ispod volta i Žena, majka, kraljica – 53 boda
14. Navrime – 46 bodova
15. Gladni psi – 43 boda
16. Dr. Berber – 39 bodova

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 28 Prosinac 2017 14:40
djelomob1.jpg