Prosinac 05, 2012 3706

Teletinu ispod peke iskreno ja volim

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

braceraOvih dana u objavi Scardona Music TV svjetlo dana ugledao je singl novog albuma ansambla "Bracera" pod nazivom ''Teletinu ispod peke iskreno ja volim''. Ova zabavna pjesma zasigurno će Vas oduševiti, kao i njihov novi album ''Kada zaspe svića'' koji uskoro izlazi u izdanju Scardone.

 

Ansambl "Bracera" koji djeluje od 2008. godine, a čine ga muzičari iz Šibenika, Tribunja, Vodica i Donjeg Polja, s bazom u Vodicama.
Poslije dugogodišnje suradnje s klapama Godimenti, Mirakul, Bonaca, te Zoranom Jelenkovićem, odlučili su i samostalno nastupati. S tim ciljem je pjevač "Bracere" Milan Perkov skladao, a gitarist Dražen Valenta aranžirao pjesmu "Kada zaspe svića" po kojoj je i album ansambla Bracera dobio ime.

Kad se u priču još doda i Igor Cukrov, eto dobitne kombinacije. Pjesma je na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu, 2011. godine osvojila II nagradu publike.

Kako ne treba stati na jednom festivalu, a predstaviti se treba široj publici odlučili su u Slavoniju. Idealna prilika je bila, naravno, Kutjevo i Festival pjesme i graševine, pa su polufinalu nastupili s tamburaškim sastavom "Melem" iz Osijeka s pjesmom "Grube riči", koju su žiri i publika odmah prepoznali i nagradili prolaskom u finale!

Nakon toga je slijedio nastup na Melodijama Mostara 2012. i pjesma znakovitog naslova "Teletinu ispod peke iskreno ja volim". Gost u pjesmi je, a tko drugi:Damir Mihanović Ćubi!

Spot za "Teletinu" snimio je gosp. Željko Petreš, jedan od najpoznatijih režisera spotova u Hrvatskoj, a snimljen je u jednom od najpoznatijih restorana u Dalmaciji, restoranu " Torcida"

Članovi ansambla su Milan Perkov (vokal, gitara i autor većine pjesama ), Davor Videk, klavijature, harmonika), Žarko Šuperba (klavijature, vokal) i Dražen Valenta (gitara, mandolina, klavijature i aranžer svih pjesama).Ansambl Bracera zabaljat će Vas ove subote 08.12. u Caffe baru Sedmica, a spot singla "Teletinu ispod peke iskreno ja volim" možete pogledati ispod

(Izvor vijesti:www.scardona.hr)

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg