Svibanj 11, 2017 3988

Pub kvizzz u Sunčanom

Što se pobjednika tiče – ništa novo: Glavate želve ne prepuštaju kvizaški tron

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Još jednom pokazalo se da ni polufinalna utakmica nogometne Lige prvaka između dvaju madridskih klubova ne može zasjeniti pub-druženje vodičkih i šibenskih ljubitelja kvizeva. A nije da među njima nema nogometnih fanova.

 

Pitanja za ovaj Kvizzz u Sunčanom sastavio je Tomislav Mor, volonter Gradske knjižnice Vodice, dobro poznat među ljubiteljima planinarenja i adrenalinskih sportova, posebice penjanja po stijenama.

Sinoćnji kviz je i odmorerirao i to za svaku pohvalu (on i Grgo Birin postavljaju visoke standarde jedan drugom). Neka od pitanja je i otpjevao oponašajući glazbenike kojih su se ta pitanja ticala. U dobru „vibru" kvizaških susreta u Sunčanom sinoć su se mogli uvjeriti i turisti iz Islanda i Norveške.

Što se pobjednika tiče, reklo bi se – ništa novo. Ipak, prednost pobjedničke ekipe, (pre)bistrih momaka iz "Glavatih želvi", sinoć je iznosila je svega tri boda. Osvojili su 71 bod, a 68 bodova imale su dvije ekipe, vodička „U stečaju" (Iva, Grgo i dva Ivana) i šibenska „Drago Kudra" (predvođena Goranom Subašićem – Gogom), koja se tako nazvala po članu pobjedničke ekipe, glavnom uredniku Televizije Šibenik i najpoznatijem kvizaškom imenu s ovih naših prostora (valjda se nitko neće naljutiti zbog ovog napisanog).

Navedimo i preostale članove pobjedničke ekipe. To su Gordan Drenski, Franko Kapiteli i Ivan Juraj. Čestitke svima!

Idući kviz, koji će biti posljednji prije ljetne pauze, zakazan je za 24. svibnja.

Evo i kompletnog redoslijeda ekipa
1. Glavate želve (71)
2. i 3. Drago Kudra i U stečaju (68)
4. Džontra Volta (67)
5. i 6. Ispo volta i Odjeb mozgova (62)
7. Nas 4 (61)
8. Dig Bick (60)
9. Rod'ce (55)
10. Super plan (53)
11. Neznan (49)
12. Zastava 101 (40)

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 11 Svibanj 2017 11:08
djelomob1.jpg