Veljača 22, 2018 4518

Nisu rezervirali stol, a pobijedili na ovotjednom Pub kvizzu u Sunčanom

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Iako su „utakmicu" odigrale bez Marine (Petrov Gulin), cure iz ekipe „Odjeb mozgova" Iva, Ivana i Marija maestralno su odradile ovotjedni „Kvizzz u Sunčanom". U još jednoj nezaboravnoj večeri prepunoj duhovitih pitanja, smijeha i odlične glazbe po izboru DJ-a Ante Grbavice, „foto finish" je odlučivao o pobjedniku. Za svega jedan bod bolji od posade „Krapanjski visovi" kormilara Saše Čirića bolja je bila posada „Nismo rezervirali stol" kormilara Bare Poparića.

Čestitke našim dragim prijateljima iz Šibenika i još jedno hvala za redovito sudjelovanje na kvizaškim druženjima koje organiziraju Gradska knjižnica Vodice i caffe bar „Sunčani sat".

Napomenimo još da je u pauzi, koja je uslijedila između odgovaranja na pitanja i proglašenja pobjednika, prvak vodičkog teatra Grgo Birin iskoristio priliku i pozvao sve okupljene da dođu u subotu u 20 sati u Kulturni centar i pogledaju premijeru predstave „Dvoje", autorice Tene Štivičić i redatelja prof. Zdravka Todorovića, u kojoj nastupa sa kolegicom Anđelom Fržop. Večeras su oboje sudjelovali u kvizu, doduše u različitim ekipama. I to je dio priprema za subotnju predstavu. Uopće ne sumnjamo da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da će publika još jednom uživati u izvedbi vodičkih kazalištaraca.

Osim na kazališnu predstavu, ovog vikenda isplati se ići pogledati i naše, u zadnje vrijeme izuzetno uspješne, malonogometaše i rukometaše (pohvaljujemo i košarkašice koje su nas navikle na svoje uspjehe). „Heroji" igraju u Balunu u petak u 19, a rukometaši u dvorani u Čistoj Velikoj u subotu u 17 sati. Podržimo ih!

Iduće kvizaško okupljanje bit će 7. ožujka, a pitanja sa prevladavajućom filmskom tematikom sastavit će već spomenuti Grgo i Ivan Jozić, prvo ime među hrvatskim vlakovođama (pa i šire).
Evo jučerašnjeg redoslijeda ekipa:
1. Nismo rezervirali stol – 62 boda
2. Krapanjski visovi – 61 bod
3. U stečaju – 53 boda
4. Džontra Volta – 52 boda
5. Rod"ce – 51,5 bodova
6 Babilonski baloni 50,5 bodova
7., 8. i 9. Usadni gedori, Ispo" volta i Iz fotelje – 48 bodova
10. Duga devetka 42 boda
11 Nas četiri – 39,5 bodova
12. i 13. Trezorovi i Jo Malone – 34 boda
14. Evo, evo – 32,5 bodova
15. Teta Kafa – 22 boda
16. G4 – 1 – 21,5 bodova

Foto i tekst: Gradska knjižnica Vodice

Tags
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 22 Veljača 2018 09:32
djelomob1.jpg