Srpanj 10, 2019 5731

Posjetili smo Villu Milku: Vlasnica čak ni ne jede čokoladu!

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)
Villa Milka smještena u Sarajevskoj ulici zadnjih dana postala je pravi hit na društvenim mrežama. Privlači pažnju svojom ljubičastom bojom koja neodoljivo podsjeća na omot poznate čokolade, pogotovo kad joj dodamo i ime koje krasi ogradu.


Točno se nagađalo da se vlasnica zove Milka te da je svoje ime odlučila iskoristiti na zanimljiv način. No, ona ne smatra tako, a zbog zdravstvenog stanja čak ni ne jede čokoladu!

- Ljudi zbog njene boje misle da je preuzeta od švicarske firme. Moja kuća s apartmanima odavno se već naziva Villom Milkom. Sama se brinem i o dvorištu i cijeloj kući, istina je samo da sam željela da ona bude nešto posebno, priča nam vesela 70-ogodišnja vlasnica Milka Patrčević koja je u Vodice došla iz Zagorja.

Posljednjih godina, ističe, fasada joj je bila loša te ju je obojala u žuto, a balkonima i ogradi je poželjela dati malo ljubičaste nijanse i to zbog cvijeta irisa kojeg krase upravo te boje.

- Kažu mi da ću pokupiti kaznu, no ja svoje ime pišem kako hoću. Da sam na kuću nacrtala kravu i čokoladu uzela bih im licencu. Ako oni žele da ja to napravim – može, ali neka plate reklamu i usput donesu puno čokolada za naše goste, kaže nam kroz smijeh.

Ipak, misli da se to neće obistiniti s obzirom na to da su oni ipak prevelika firma, a ovo kuća smještena u malom gradu.

- Otkako je novog imidža, prve goste i njihove reakcije tek očekujemo. Nadam se da će i njima biti zanimljiva!, priznala nam je vlasnica Milka.
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 10 Srpanj 2019 09:27
djelomob1.jpg