Srpanj 18, 2019 6351

Petar Grašo? A nije, to je naš Ivan Bareša!

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)
Novi imidž Vodičana Ivana Bareše Singiseca neodoljivo podsjeća na popularnog pjevača Petra Grašu – što zbog kose, što zbog brade… pa kad još na to doda i zatamnjene naočale! Bareša i inače pjeva kad god stigne te ima tetoviranu upravo pjesmu 'Ako te pitaju'.

- Naravno da me veseli svaki poziv da zapjevam. Trenutno san mandolinist i drugi tenor u grupi Laganini na što sam posebno ponosan, kao i na momke oko sebe. Ovim putem želim im se zahvaliti na pruženoj prilici, posebice Krešimiru Španji koji me i pripozna, kazao nam je Ivan Bareša.

Često ga upravo tako i najave, kao vodiškog Petra Grašu, a zatim s njime zapjevaju koju njegovu.

- Valjda to dolazi zbog brade ili naočala, ali ne može mi smetati usporedba s nekim tko drži prvo mjesto na našim ljestvicama zadnjih godina pa je to zapravo i čast.

Ali, Bareša je ipak svoj imidž mijenjao radi sebe, ne zbog njega. Kaže, isti je kao i prije 15 godina iako je u međuvremenu tetovirao na sebi pjesmu 'Ako te pitaju'.

- Ta pjesma mi je njegova najdraža i za njega imam samo riječi hvale, ali Oliver mi je ipak idol i njegova 'Moj galebe'. A i njih dvojica su jako visoko pa se ne mogu stavljati u njihov koš. Hoću li ja jednom doći u to nebo? Nije na meni, jer u glazbi sada igra veza, smatra Bareša.

Životni mu je san zapjevati na Splitskom festivalu za što se nada da bi se dogodine moglo ostvariti.

- Pivam iz duše i gušta. Obožavam kad su ljudi oko mene ili nas zadovoljni, sritni i raspivani. To me ispunjava i to je predivan, ali i neopisiv osjećaj. Malo to tko može.

Istaknuo je da je od svoje 15 godine do sad, 33. toliko svirki odradio da im nema broja, ali i priznao da i on ima svoju 'Danijelu'.

- Imam ju i strogo ju držim u tajnosti jer mi svoju privatnost ne dajemo nikome!, spremno nam za kraj odgovara.

Pogledajte i video s pjesmom 'Ako te pitaju' i bendom Laganini.

djelomob1.jpg