Travanj 25, 2018

Obratite im se s povjerenjem

Moreta nekretnine i privatni smještaj: Agencija s dugogodišnjim iskustvom u svom radu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U samom središtu grada Vodica neposredno uz more, a istovremeno sa odličnim pristupom sa magistralne ceste, smještena je zgrada koja datira iz davnih vremena 1912 godine, generacijama u vlasništvu obitelji Franin.

 

Godinama se obnavljala i uređivala, i kao takva postala idealna za obiteljski turizam, a što je i prepoznato od strane vlasnika. Tako već dugi niz godina obitelj vodi uspješan obrt za iznajmljivanje smještaja inozemnim i domaćim gostima, a u prizemlju zgrade od 2003. godine smještena je i agencija za posredovanje i promet nekretninama.

Vlasnik obrta koji obavlja obje djelatnosti, posredovanje nekretninama odnosno privatni smještaj, a koje su objedinjene pod zajedničkim obrtom pod nazivom " Moreta", je gosp. Tihomir Franin Pećarica.

Sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju nekretninama i iznajmljivanju svog smještajnog kapaciteta, danas Moreta postaje već prepoznatljiva na svom tržištu, kako tržištu nekretnina kao stručna i poslovna agencija za posredovanje, tako i sa domaćim i stranim turistima u osiguranju odličnog smještaja u svojim apartmanima i sobama. Stoga ukoliko imate namjeru provesti svoj godišnji odmor u Vodicama ili želite kupiti nekretninu u najljepšem gradu na Jadranu, obratite nam se s povjerenjem.

Uvijek na usluzi,
Tim Moreta,

Kontakt podaci – tel/fax: 022/443 522
mob: 091/8880 500 - Tihomir
091/6217 217 – Julijo

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

web: www.moreta-nekretnine-vodice.com

Agencija__pozicija.jpg