Travanj 27, 2018

Kuća i stan u novogradnji na atraktivnoj poziciji

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama na atraktivnoj poziciji 700 metara od mora i centra prodaje se nova dvojna kuća. Za kuću je pokrenut proces ishodovanja građevinske dokumentacije. Očekivano vrijeme dobivanja građevinske dozvole je do jeseni 2018., kada je planiran i početak izgradnje, a završetak gradnje kao i planirano useljenje je predviđeno do ljeta 2019. godine.


Objekat se gradi i uređuje po principu urbane vile sa svim potrebnim sadržajima kao što su: izolacija, podno grijanje, protuprovalna vrata, internet, satelitska televizija i dr.
Objekat se gradi na tri etaže, a sastoji se od prizemlja u kojem se nalazi manji apartman s jednom spavaćom sobom, dnevnom sobom s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonom te dvije terase, ukupne površine 49.09 m/2. Unutarnjim stubištem se dolazi do dvoetažnog stana površine 90.16 m/2, a koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i dva balkona. Kuća posjeduje 85 m/2 okućnice, a pripadaju joj tri parkirna mjesta koja se dobiju gratis i nisu uključena u ukupnu kvadraturu objekta.

Za rezervaciju objekta je potrebno platiti iznos od 5.000,00 eura, a kojom prilikom će se napraviti i predugovor. Po izdavanju građevinske dozvole, a čiji rok za izdavanje je predviđen do jeseni 2018. se plaća 10% od ukupne kupoprodajne cijene objekta. Prilikom završetka izgradnje, odnosno ulaza u posjed nekretnine potrebno je platiti 80% kupoprodajne cijene dok se ostatak do punog iznosa plaća po dobivanju uporabne dozvole, odnosno nakon ucrtavanja i etažiranja objekta, a kojom prilikom će se napraviti i glavni kupoprodajni ugovor kojim će se kupac i uknjižiti kao vlasnik navedene nekretnine.

Napomena: Kupci su oslobođeni plaćanja agencijske provizije za ovu nekretninu.

Uvijek na usluzi,
Tim Moreta,

Kontakt podaci – tel/fax: 022/443 522
mob: 091/8880 500 - Tihomir
091/6217 217 – Julijo

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

web: www.moreta-nekretnine-vodice.com

Slika_5.jpg

AKSA_1.jpg

Slika_1.jpg

Slika_4.jpg

OPIS STANA:
U Vodicama na atraktivnoj poziciji, 700 metara od mora i centra se prodaje dvoetažni stan s pogledom na more. Stan se nalazi u objektu za koji je pokrenut postupak izdavanja građevinske dokumentacije. Oćekivano vrijeme dobivanja građevinske dozvole je do jeseni 2018. godine kada je predviđen i početak gradnje, a završetak gradnje kao i planirano useljenje je predviđeno do ljeta 2019. godine. Objekt se gradi i uređuje po principu urbanih vila sa svim potrebnim sadržajima kao što su: izolacija, podno grijanje, protuprovalna vrata, internet, satelitska televizija i dr. Stan je površine 113.78 m/2, a sastoji se od: dnevne sobe, kuhinje s blagovaonicom te kupaone na prvoj etaži. Unutarnjim stepenicama se dolazi do druge etaže na kojoj su smještene tri spavaće sobe i kupaona. Ovom stanu na svakoj etaži pripada i po jedan balkon kao i vrt površine 40 m/2, a koji se nalazi na dijelu okućnice koja pripada zgradi. Stanu pripadaju i dva gratis parkirna mjesta koja nisu uključena u ukupnu površinu stana.

Za rezervaciju objekta je potrebno platiti iznos od 5.000,00 eura, a kojom prilikom će se napraviti i predugovor. Po izdavanju građevinske dozvole, a čiji rok za izdavanje je predviđen do jeseni 2018. se plaća 10% od ukupne kupoprodajne cijene objekta. Prilikom završetka izgradnje, odnosno ulaza u posjed nekretnine potrebno je platiti 80% kupoprodajne cijene dok se ostatak do punog iznosa plaća po dobivanju uporabne dozvole, odnosno nakon ucrtavanja i etažiranja objekta, a kojom prilikom će se napraviti i glavni kupoprodajni ugovor kojim če se kupac i uknjižiti kao vlasnik navedene nekretnine.

Napomena: Kupci su oslobođeni plaćanja agencijske provizije za ovu nekretninu.

Uvijek na usluzi,
Tim Moreta,

Kontakt podaci – tel/fax: 022/443 522
mob: 091/8880 500 - Tihomir
091/6217 217 – Julijo

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

web: www.moreta-nekretnine-vodice.com

TIHO_glavni_2018_02_07_Picture__7.jpg

TIHO_glavni_2018_02_07_Picture__5.jpg

TIHO_glavni_2018_02_07_Picture__6.jpg