Svibanj 11, 2018

Wellness & Spa centar hotela Punta nudi novitete u ponudi i promotivni popust od 40% za sve stanovnike Grada Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Wellness & Spa centar hotela Punta nudi novitete u ponudi i promotivni popust od 40% za sve stanovnike Grada Vodica i okolice

RECITE ZBOGOM CELULITU UZ MADEROTERAPIJU

Maderoterapija je masažna tehnika drvenim valjcima koja se pokazala najučinkovitija kada je u pitanju velika ženska boljka - celulit, a i pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života.

madero punta 1.jpg

Kao novitet u našoj ponudi možete pronaći i masažu svijećama, masažu pindama, trajni lak, te razne tretmane tijela, tjedne i mjesečne karte za saune, bazen i teretanu.

Uz novitete, Hotel Punta, u svom preuređenom Wellness&Spa centru nudi i promotivni popust od 40% za sve stanovnike Grada Vodica i okolice uz besplatan parking za sve posjetitelje.

Popust se odnosi na : 

MASAŽE, TRETMANE LICA, WELLNESS- SPA PROGRAME, WELLNESS TRETMANE TIJELA, DEPILACIJE, PEDIKURU I MANIKURU.

Popust se ne odnosi na novitete u ponudi, wellness & spa posebne ponude, tjedne i mjesečne karte.

Za sve informacije o radnom vremenu, rezervaciji termina i za sva dodatna pitanja obratite se ljubaznom osoblju Wellness&Spa centra Hotela Punta, na broj telefona 022/451 522 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


trajni lak punta 1.jpg