Lipanj 13, 2018

Popust vrijedi do 30. lipnja 2018. godine

Učilište Izvor znanja odobrava popust od 20% na stjecanje SSS za zanimanja turističko-ugostiteljske škole, ekonomske škole te za programe osposobljavanja i usavršavanja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Zašto se ne prekvalificirati ili svoje vještine dodatno usavršiti nekim od verificiranih programa školovanja, doškolovanja ili prekvalifikacija?


Učilište Izvor znanja nudi programe osposobljavanja iz područja turizma i ugostiteljstva, poljoprivrede, prehrane i veterine, zdravstva i socijalne skrbi, ekonomije i gospodarstva.... Tu su i programi osposobljavanja za maslinara, pčelara i/ili vinogradara…

Kako bismo onima koji ne razumiju hrvatski jezik olakšali komunikaciju osigurali smo tečaj hrvatskog jezika za strance dok se pravnici već od jeseni mogu upisati na tečaj engleskog jezika za pravnike.

Sve programe verificiralo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i upisuju se u e-radnu knjižicu. Posebno ističemo etno tečaj tj. izradu tradicionalne narodne nošnje Dalmacije te tečaj kreativnog aranžiranja cvijeća.

O navedenim, ali i ostalim programima školovanja, doškolovanja i prekvalifikacija možete više saznati na internet stranici, slanjem upita na email adresu uciliste.izvorznanja©gmail.com ili pozivom na 022 642 796 ili 091 268 3611.

20161128_121855.jpg

 reklama za etno tečaj nošnja muška ženska.jpg