Rujan 26, 2018 Wikipedia

S agencijom NIK: Obiđite znamenitosti Praga u tri dana

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provedite 3 nezaboravna dana u Pragu uz prijevoz autobusom, smještaj u hotelu i turističkog pratitelja od 05.10. do 08.10.2018.


Donosimo plan putovanja
1.dan ŠIBENIK – PRAG
Polazak iz Šibenika u 19:00 sati. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Češke.
2.dan PRAG
Doručak. Po dolasku u Prag, razgled grada autobusom i pješice u pratnji lokalnog vodiča: panoramska vožnja gradom do Hradčana. Samostana Strahov, Loreta zatim slijedi šetnja Praškim dvorcem i obilazak: stara Kraljevska palača, katedrala Sv. Vita, romanička bazilika Sv.Jurja. Nastavak pješice do Male strane, , barokne četvrti s pitoresknim kućama, koja se nalazi u podnožju dvorca...pauza za odmor i osvježenje. Nastavak šetnje prekrasnim starim Karlovim mostom, ujedno i najpoznatijom gradskom znamenitosti do Vaclavskih namesti. Povratak u hotel javnim prijevozom. U večernjim satima preporučamo odlazak na dvosatnu vožnju brodom po Vltavi, uz večeru, uživajući u predivnom pogledu na monumentalne građevine "Zlatnog grada". Noćenje.
3.dan PRAG
Doručak. Dan započinjemo obilaskom četvrti Josefov koja je prije bila poznata kao židovski geto. Danas ćete ovdje pronaći mnoštvo antiknih dućana, urara i suvenirnica. Šetnju nastavljamo do najstarijeg i najznačajnijeg trga u povjesnoj jezgri Praga, Starometske namesti, s crkvom Sv. Nikole, Starogradskom vjećnicom i znamenitim Astronomskim satom, najposjećejnijoj atrakciji u gradu za koju se veže mnoštvo legendi i tajni. Najbolji način za doživjeti Stari grad je nesmetano lutajući njegovim uličicama i istražujući mnoge dućane koji su se ovdje smjestili. Nemojte zaobići niti Vaclavske namesti s Nacionalnim muzejejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom .....iznimno živo mjesto koje obiluje restoranima, trgovinama , kafićima. Poslijepodne slobodno vrijeme za samostalno uživanje u prekrasnom gradu, ručak u nekoj od povjesnih pivnica.....Predlažemo odlazak panoramskom uspinjačom na brdo Petrin, oazu zelenila, ružičnjaka i mnoštvo interesantnih sadržajakao što je Promatrački toranj ili imitacija Eiffelovog tornja s kojeg se pruža najljepši pogled na Prag, Labirint zrcala itd....Noćenje.
4.dan PRAG – ČEŠKI KRUMLOV -ŠIBENIK
Rani doručak te odjava iz hotela.Na povratku ćemo posjetiti Češki Krumlov, prekrasan srednjovjekovni gradić pod zaštitom UNESCO-a, okružen rijekom. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onako kakvo je bilo u srednjem vijeku. Nakon razgleda i kraćeg slobodnog vremena nastavak vožnje prema Šibeniku. Ručak u jednom od restorana na putu do Šibenika. Dolazak u Šibenik planiran u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1490,00 kn
MOGUĆNOST PLAĆANJA U 6 RATA.
CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, tri noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Pragu, razglede prema programu, lokalnog vodiča za razgled grada, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: doplatu za 1/1 sobu 650,00 KN , vožnja brodom s večerom (najmanje 20 prijavljenih) 150,00 KN , večera u pivnici 150,00 KN( najmanje 20 prijavljenih), ulaznice za objekte

 
NIK travel agency
www.nik.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
+385 22 338 550
+385 98 437 746