Listopad 26, 2018

REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO NA VRIJEME: Gastro jesen u restoranu Sky Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon ljetnih gužvi i vrućina došlo je vrijeme za opuštanje i uživanje u jesenskim gastronomskim užitcima. Zato su u restoranu Sky pripremili niz događanja kroz studeni i prosinac gdje su sigurni da će naći ponešto za svaki ukus. Osim vrhunskih delicija, na 10 katu hotela Olympia, očekuje Vas bogati glazbeni program. Također Vas očekuje i gostovanje lokalnih vinara i prezentacija vina.

Program „Gastro Jesen“ traje od 27.10. do 15.12. Otvaranje „Gastro Jeseni“ počinje s „Američkom Večeri“ gdje ćete ove subote imati priliku uživati u poznatim američkim jelima. Tako će se na meniju naći legendarni steakovi kao što su tomahawk, prime rib pripremani ispred vas po vašoj želji. Kako bi upotpunili užitak probajte i klasične američke deserte poput cheesecake i key lime pie. Zaokružite ovu gastromsku večer autohtonim dalmatinskim sortama vina kao i s posebnom ponudom bourbona i whiskey–a.

„Nakon što smo prošle sezone održali nekoliko tematskih večeri, odlučili smo probrati najuspješnije večeri i složiti u jedan vrhunski gastro događaj. „Gastro jesen“ vrhunski je gurmanski event gdje želimo ponuditi najbolje od tradicionalnih domaćih i internacionalna jela. Sigurni smo da ćemo pronaći ponešto za svakoga. Otvaramo s Američkom večeri a zatvaranje je s Danima bakalara. Vidimo se 27.10. u subotu u restoranu Sky u Vodicama – poručio je Mladen Desnica, iz restorana Sky “

Rezervirajte svoje mjesto na +385 091 289 2254

Cijeli program “Gastro jeseni“ donosimo u nastavku:
27.10. Američka večer
03.11. Ribarska večer
10.11. Cantina Mexicana
18.11. Večer orijentalne kuhinje
01.12. Talijanska Večer
08.12. – 15.12. Dani bakalara

 meni-americki-meni.jpg

foto (3).jpg

foto (12).jpg

foto (2).jpg