Studeni 29, 2018

MEDICINSKI CENTAR VODICE: S osmjehom kod ginekologa

dr. Vedran Grubišić Čabo dr. Vedran Grubišić Čabo
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U centru raspolažu najmodernijim ultrazvučnim aparatom za primjenu u ginekologiji - General Electric Voluson E6/E8 3D/4D Hd Live. To je jedini takav ultrazvučni uređaj u našoj županiji, izrazito jake rezolucije koji, među ostalim, omogućava trodimenzionalni prikaz unutarnjih spolnih organa uz kristalno jasnu sliku

U Medicinskom centru Vodice objedinjavanjem stručnog znanja i iskustva medicinskih profesionalaca te uz najsofisticiraniju opremu omogućuju ženama da u ugodnoj atmosferi, po narudžbi i bez čekanja, uz apsolutnu diskreciju obave kompletan ginekološki pregled.

U centru raspolažu najmodernijim ultrazvučnim aparatom za primjenu u ginekologiji - General Electric Voluson E6/E8 3D/4D Hd Live. To je jedini takav ultrazvučni uređaj u našoj županiji, izrazito jake rezolucije koji, među ostalim, omogućava trodimenzionalni prikaz unutarnjih spolnih organa uz kristalno jasnu sliku.

Idealan je za nadzor trudnoće, otkrivanje različitih anomalija maternice, dobroćudnih i zloćudnih tumora, te drugih patoloških promjena.

Također ima mogućnost detaljne analize svih struktura ploda, te shodno tome i ranog otkrivanja eventualnih anomalija. Daje uvid u ponašanje ploda uz vjerodostojan video prikaz. Sam ultrazvučni pregled se može sinhrono pratiti na velikom LCD ekranu, a potpunom ugođaju doprinosi i moguća nazočnost članova uže obitelji.

dr cabo2 -obrada.jpg

Osim pregleda s vrhunskim ultrazvukom, u Medicinskom centru Vodice možete obaviti različite ginekološke pretrage od adolescentske preko reproduktivne dobi do rješavanja problema s kojima se susreću žene u menopauzi.

To podrazumijeva ginekološke preglede, PAPA testove (nalazi u roku od par dana), mikrobiološku obradu (cervikalni brisevi, HPV tipizacija), kardiotokografiju, male zahvate, savjetovanje o kontracepciji i spolno prenosivim bolestima, rješavanje problema u menopauzi,...

Također vrše neinvazivnu prenatalnu dijagnostiku iz majčine krvi za rano otkrivanje kromosomskih poremećaja ploda (NIFTY test od desetog tjedna trudnoće ).

Naravno, u ugodnom ambijentu moderne zgrade s vrhunskom opremom rade i vrhunski ginekolozi.

To su iskusan odjelni liječnik šibenske bolnice- dr. Vedran Grubišić Čabo i dr. Ivica Žuvela koji je izborom pacijenata na portalu najdoktor.com osvojio titulu Najdoktora Zadarske županije za 2016. i 2017. godinu.

zuvela.jpg

dr. Ivica Žuvela

Sve navedeno je razlog više da ne zanemarite svoje redovite ili preporučene preglede , te ubuduće idete s osmijehom kod ginekologa.

Naručiti se možete na broj telefona 022 643 876 ili putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.