Prosinac 01, 2018

Ulagati u znanje najbolja je i najisplativija investicija: Učilište Izvor znanja Vodice nudi popust od 15% za sve polaznike koji se upišu do 01. veljače

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Ulagati u znanje zasigurno je najbolja i najisplativija investicija. Kako bi u Novu godinu ušli bogatiji za neki od tečajeva osposobljavanja, usavršavanja, jezika ili se možda prekvalificirali ili doškolovali Učilište Izvor znanja nudi popust od 15% za sve polaznike koji se upišu do 01. veljače.

Učilište Izvor znanja - Ustanova za obrazovanje odraslih trenutno formira grupe osposobljavanja za maslinare, vinare/vinogradare te pčelare. Osim spomenutih tečajeva Učilište izvor znanja nudi mogućnost usavršavanja za samostalnog računovođu, a svi oni željni znanja iz područja građevinarstva u Učilištu Izvor znanja mogu steći kvalifikaciju zidara ili tesara.

Kako bi osigurali svim zainteresiranima mogućnost komuniciranja na stranom jeziku osim engleskog, u ponudi su još i talijanski, njemački i francuski jezik.

8aad01bfb4170fcf636388c190365920_XL.jpg

Završiti srednju školu u kraćem vremenskom roku od redovnog obrazovanja zasigurno predstavlja olakšanje osobito zaposlenim polaznicima - poručuje ravnateljica Učilišta Izvor znanja Nastja Petković. U ponudi imamo dvije srednje škole: ekonomskog (komercijalist i prodavač) i hotelijersko - turističkog smjera (kuhar, konobar, pekar, HTT, slastičar, ATT). Prekvalifikacijom ili doškolovanjem ovisno o stečenom prethodnom obrazovanju uvelike se može biti konkurentniji na tržištu rada, posebno iz područja koja su trenutno deficitarna - nastavlja Petković.

Kako bi na vrijeme poboljšali svoju poziciju na tržištu rada ili jednostavno stekli novo znanje u Učilištu Izvor znanja odobravaju popust od 15% za sve novoupisane polaznike.

Sve informacije možete dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na 091/268 3611.