Prosinac 20, 2018

Vlasnik ste kuće za odmor i želite suradnju s agencijom po Vašoj mjeri

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

I gosti i iznajmljivači su složni! Šibensko – kninska županija postalaje hit turistička destinacija. O velikom procvatu cijele županije pišu i svjetski mediji, a broj turista raste svake godine. S razlogom jer je planskim ulaganjem postala raj za odmor koji zadovoljava sve profile gostiju. Sve traženiji je odmor u vilama s bazenom koje jamče potpunu privatnost, daleko od gradske vreve i turističkih gužvi.

Željama i potrebama gostiju koji žele ekskluzivni odmor, udovoljit će turistička agencija My Luxoria, specijalizirana za odmor u luksuznim vilama s bazenom.

U svojoj ponudi ima vile na području cijele županije, od Rogoznice do Murtera s jedne strane te šibenskog zaleđa s druge strane. Ovakav način odmora jako je atraktivan jer omogućuje da gosti koriste sve blagodati prirode uz privatni bazen.
U ponudi My Luxorie su vile u unutrašnjosti županije, ali i u neposrednoj blizini mora, neke čak i s privatnom plažom, sa zapanjujućim pogledom na morsko plavetnilo i otoke.

Villa Ruža4.jpg

Vlasnik ste luksuzne kuće za odmor ili to tek želite postati? Niste sigurni kako doci do ciljane skupine gostiju? Stručno osoblje My Luxorie stoji vam na raspolaganju savjetima od ideje do realizacije vaše investicije kao i o najboljem plasmanu vaše vile na tržištu.

My Luxoria prepoznaje potencijal i razvitak luksuznog turizma pa stoga i promovira luksuzne kuće za odmor u okolici Šibenika, iako u ponudi imaju vile i na području Splita, Zadra te Dubrovnika. Poslovna politika osoblja agencije je potpuno individualan pristup prema potencijalnim klijentima. S obzirom da lokalna agencija jako dobro poznaje stanje na terenu, to je i glavni razlog zbog kojeg turisti žele pregovarati upravo s domaćom agencijom.

I ono što je najvažnije - kad turist stigne na odmor, tretiran je kao njihov prijatelj i na raspolaganju su mu 24 sata na dan.

Vlasnicima vila koji traže najbolji put do gostiju, kao i svima onima koji se time tek planiraju baviti, My Luxoria stoji na raspolaganju pružajući besplatno savjetovanje. Kontaktirati ih možete putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon +385 98 69 57 94.

1-kuca-633.jpg

image511.jpg