Veljača 17, 2019 Ilustracija/Pixabay

Pripremite svoje srednjoškolce za najvažniji ispit - državnu maturu i predbilježite ih u Language Studiu: Pripremu kreću već od 01. ožujka...

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Language Studio u Vodicama otvoren je u listopadu 2018. u zgradi „Stare škole“ ( na drugom katu ). Nastavak je to nekadašnje Škole stranih jezika Smaragd iz Solina koja je u Vodicama djelovala više od 10 godina.


U dvije male, ali vesele učionice nude se tečajevi stranih jezika (engleski, njemački i talijanski jezik) za djecu i odrasle, tečajevi radioničkog tipa za najmlađe, opći tečajevi za odrasle i djecu po uzrastima, konverzacijske radionice za odrasle, tematski satovi za dječje grupe, individualni satovi, instrukcije i prijevodi.

Vrlo je zanimljiv tečaj za najmlađe polaznike (od 5 do 7 godina) na kojem se interaktivno uz mnoštvo igara, pjesme i kreativnog rada djeci približava jezik - kazala nam je Ivana Franin Pečarica, profesorica engleskog i talijanskog jezika i književnosti, ujedno i vlasnica Language Studia. Uz nju, u Language Studiu predaje i Sanja Belajec, profesorica engleskog i njemačkog jezika i književnosti.

pagelang.jpg

Tečajevi za djecu traju cijelu školsku godinu, dok su tečajevi za odrasle podijeljeni u dva upisna semestra, jesenski i proljetni. Male grupe polaznika, naglasak na konverzaciji, učenje uz glazbu, kreativne radove, čitanje… pridonosi kontinuiranom povećanju broja polaznika - dodaje Pečarica, koja je uz završen studij jezika u Hrvatskoj, znanje jezika usavršavala i u Njemačkoj i Engleskoj, položivši Cambridge ispit.

WhatsApp Image 2019-01-29 at 13.33.59.jpeg

Bliži se državna matura i priprema za ispite. Većini srednjoškolaca velika briga, ali od ove godine više ne. Zašto? Jer u Language Studiu od 01. ožujka kreću i pripreme za maturu. Nije to jedina novost. Za sve odrasle koji imaju završen A2/B1 stupanj početkom ožujka počinju i konverzacijske radionice, kao i početni tečaj engleskog jezika za odrasle.

Dobra priprema je pola posla – vodeći se tim osigurajte svoje mjesto na vrijeme te nas kontaktirajte na 098/518 056 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 pagelan2.jpg

20170306_181713(1) (Custom).jpg

20190128_173805.jpg

20190128_173746.jpg