Siječanj 29, 2019

BOTOX ILI DERMALNI FILERI: Medicinski centar Vodice ima rješenje za Vašu zrelu, suhu, neelastičnu i naboranu kožu lica

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Rješenje za zrelu, suhu, neelastičnu i naboranu kožu lica mogu biti hijaluronski dermalni fileri, botox ili pak njihova kombinirana primjena.U Medicinskom centru Vodice jedan od vodećih hrvatskih plastičnih kirurga-doc.dr.sc. Krešimir Bulić rješava problem suhe, obješene i naborane kože primjenom najkvalitetnijih Juvederm hijaluronskih dermalnih filera i Vistabela ( botox ).


Imperativ današnjeg ubrzanog načina života je sačuvati mladolik izgled. No, stres, godine i svakodnevni problemi rezultiraju, među ostalim, promjenama na našoj koži. Tako ona postaje suha, tanka, neelastična i naborana.

Rješenje za navedeno mogu biti botox i hijaluronski dermalni fileri.

Iako imaju drugačiji mehanizam djelovanja, cilj im je isti- postići prirodan i mladolik izgled , tj. popuniti ili ukloniti neželjene linije na koži, a samim tim vratiti poljuljano samopouzdanje.

Prvi znakovi starenja se obično javljaju već nakon tridesete godine života, a manifestiraju se pojavom bora oko očiju i usna.Naime, koža zbog gubitka hijaluronske kiseline gubi vlagu i elasticitet, te postaje opuštena i suha.
JUVEDERM HIJALURONSKI DERMALNI FILERI su punila za lice s teksturom gela koji sadrži hijaluronsku kiselinu. Apliciraju se ispod kože, a efekt im traje nekoliko mjeseci ovisno o vrsti filera i mjestu aplikacije.Kako je filer po kemijskoj strukturi ugljikohidrat, organizam ga s vremenom sam apsorbira.Postoji nekoliko vrsta Juvederm hijaluronskih filera, a liječnik odabire onu koja najviše odgovara teksturi vaše kože i izgledu vaših bora.Juvederm_Ultra_3_komp.jpg

BOTOX ( VISTABEL )je najpopularniji anti-age tretman u svijetu.Posrijedi je prirodni pročišćeni protein koji se dobija iz bakterije Clostridium botulinum. Primjenjen u optimalnim količinama opušta pojedine mišiće koji sudjeluju u mimici lica te smanjuje njihove kontrakcije.Time se uklanjaju ili ublažavaju bore na licu koje nastaju kao posljedica učestalih mišićnih kontrakcija, tzv. bore „ smijalice „ i „ mrštilice „.Sam tretman je bezbolan, brz, a efekt vidljiv već nakon tri do pet dana i traje oko šest mjeseci.

Dermalni fileri se obično koriste za popunjavanja nazolabijalnih , pušačkih i bora oko očiju, za popunjavanje tankih usana ili pak lifting jagodica i lica u cijelosti.

Vistabel je najučinkovitiji za korekciju bora na čelu, oko i između očiju, te za podizanje obrva.

U slučaju jako izraženih i dubokih bora, Vistabel se promjenjuje zajedno s dermalnim filerima kako bi se postigao željeni efekt.

 Plastični kirurg MCV (1 of 5).jpg

Vratite poljuljano samopouzdanje te postanite mlađi, ljepši i zadovoljniji u rukama jednog od najpoznatijih hrvatskih plastičnih kirurga, doc. dr. sc. Krešimira Bulića.
Informacije na broj telefona 022 643 876 ili putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.