Ožujak 07, 2019

Medicinski centar Vodice: Uklonite sitne fizičke nedostatke i vratite izgubljeno samopouzdanje

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

U Medicinskom centru Vodice zahvate plastične , estetske i rekonstruktivne kirurgije rade vrhunski hrvatski stručnjaci na tom području-doc. dr. Krešimir Bulić iz KBC-a Zagreb i doc. dr. Draško Cikojević iz KBC-a Split zajedno s ostalim stručnim osobljem.

 

Vrijeme je da se suočite sa sitnim fizičkom nedostatcima koji vas godinama frustriraju i sputavaju u vama „ ono malo“ što fali za potpuni osjećaj sreće u vlastitoj koži.

Zdravlje je najveće čovjekovo bogatstvo, a investicija u njega jedina sigurno isplativa investicija.

IMG-20190204-WA0005.jpg

No, ponekad sitni fizički nedostatci te prirođene i stečene anomalije koje narušavaju izgled ili funkcionalnu sposobnost tijela u znatnoj mjeri psihički opterećuju čovjeka.Samim time, s vremenom ugrožavaju i njegovo zdravlje , a čovjek gubi samopouzdanje, povlači se , postaje nesretan i asocijalan.

Plastična, estetska i rekonstruktivna kirurgija je grana kirurgije koja obuhvaća kirurške zahvate kojima se mijenja fizički izgled osobe, a koji imaju rekonstruktivnu i estetsku svrhu. Rekonstruktivni zahvati podrazumijevaju operacije kojima se korigiraju fizičke funkcije, minimalizira ili uklanja deformacija izazvana bolešću , poremećajima pri rođenju ili nezgodama.Estetska kirurgija se bavi korekcijom onih dijelova tijela koji narušavaju skladnost i proporcije izgleda , ali ne predstavljaju funkcionalni problem.Cilj estetske kirurgije nije dobivanje savršenih tjelesnih oblika i proporcija , nego uklanjanje ili umanjivanje onih oblika ili formi koje su izvor nelagode i nezadovoljstva kod pacijenta te mu predstavljaju socijalni, psihološki i fizički problem.

U Medicinskom centru Vodice navedene zahvate obavljaju poznati hrvatski plastični kirurzi-doc. dr. sc. Krešimir Bulić iz KBC-a Zagreb i doc.dr. sc. Draško Cikojević iz KBC-a Split.

Plastični kirurg MCV (3 of 5).jpg

Docent Bulić je kirurg i subspecijalist plastične ,estetske i rekonstruktivne kirurgije , voditelj Odjela za plastičnu kirurgiju u KBC –u Zagreb te Pročelnik Poliklinike za kirurgiju u istoj ustanovi. Iza sebe ima zavidan broj uspješnih estetskih zahvata ( povećavanje, smanjivanje i podizanje grudi, ginekomastija, blefaroplastika, liposukcija, abdominoplastika, uklanjanje viška kože, operacije šake i dr. ).

doc_cikojevic.jpg

Docent Cikojević je otorinolaringolog i subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata. Također iza sebe ima veliki broj uspješnih operacija ( operacije nosa, blefaroplastika, face lift , odstojeće uši i slično ).Posebna su mu specijalnost rinoplastika i rinoseptoplastika.
Ukoliko imate neki od navedenih problema te se odlučite suočiti s njim, obratite se s punim povjerenjem docentu Buliću ili docentu Cikojeviću, a oni će nakon pregleda i uvida u vaše zdravstveno stanje indicirati eventualni operativni zahvat ili vam dati druge upute i smjernice u liječenju.

Informacije na broj telefona 022 643 876 ili putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.