Ožujak 14, 2019

GASTRO HEDONIZAM U VODICAMA: Restoran Sky - uživajte u gastro oazi još danas

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Restoran u sklopu hotela Olympia Sky na desetom katu je otvorio svoja vrata


Na 10. katu na vrhu hotela Olympia Sky doživite ekskluzivno gastro iskustvo s veličanstvenim panoramskim pogledom na vodički arhipelag. Restoran je otvoren svaki dan za sve posjetitelje od 13 do 23 sata.
Uz već odlično prihvaćene riblje i mesne specijalitete, ove godine restoran je obogatio svoju ponudu koja će zaintrigirati svačija nepca. Uz nove okuse, nitko ne može ostati ravnodušan prema jedinstvenom interijeru restorana s pogledom od kojeg zastaje .
Mediteranska kuhinja i menu chefa Saše Mujića te profesionalno i uslužno osoblje, svakom će gostu zasigurno pružiti ukusno, elegantno i sofisticirano iskustvo. Spojem tradicije i inovativnosti neće izostati oduševljenje svakog gosta.

fotomatic3.jpg

Chef kuhinje Saše Mujić preporučuje:
Linguine s dalmatinskim tartufima, vijetnamsku rižu s hobotnicom te svakako riblji specijalitet koji će biti pripreman pred gostom.
Na popisu deserata Restoran Sky nudi odlične palačinke u vinskom šatou te kreme obogaćene raznim dodacima.
Ponudu restorana čini fuzija tradicionalne, moderne i suvremene kuhinje. Svi elementi jela sa šarolikog jelovnika nastali su isključivo od najkvalitetnijih sirovina, pažljivo odabranih i pripremljenih.
Nakon kvalitetnog obroka također pružamo mogućnost opuštanja uz digestiv ili neko drugo piće iz bogate ponude bara.
Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona +385 91 289 2254