Travanj 03, 2019

Medicinski centar Vodice: Plastična, estetska i rekonstruktivna kirurgija po svjetskim standardima u našoj županiji

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
Medicinski centar Vodice je jedna od najmodernijih privatnih zdravstvenih ustanova na području Dalmacije koja uz široku paletu medicinskih usluga ima i djelatnost dnevne kirurgije ili točnije - plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije


U vrhunski opremljenom prostoru, u ugodnoj atmosferi, po narudžbi i bez čekanja možete obaviti preglede ili konzultacije s renomiranim plastičnim kirurzima, a po dogovoru i operativne zahvate ukoliko su indicirani od strane liječnika, a vi se odlučite za iste.

IMG_3401.jpg

Dakle, u Medicinskom centru Vodice, pod stručnim nadzorom iskusnog medicinskog ososblja možete obaviti kirurške korekcije nosa, podizanja kapaka, facelift, povećavanje, smanjivanje i podizanje grudi, liposukciju, lipofilling, zatezanje trbuha ili abdominoplastiku, odstranjivanje viška kože, operacije šake, manje kirurške zahvate i drugo. Postoperativno o vama brine kvalificirani tim iskusnih medicinskih stručnjaka. Otpust na kućno liječenje slijedi nakon cjelodnevnog boravka u Poliklinici pod stručnim nadzorom ili pak slijedeći dan , ovisno o Vašem stanju i vitalnim parametrima, te vrsti operativnog zahvata.

U Medicinskom centru Vodice vam stoje na usluzi renomirani plastični kirurzi.

dr_drasko.jpg

To su doc.dr.sc. Krešimir Bulić , voditelj Odjela za plastičnu kirurgiju KBC-a Zagreb i doc.dr.sc. Draško Cikojević iz KBC-a Split. Docent Bulić je specijalist kirurg i subspecijalist plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije, a docent Cikojević je specijalist otorinolaringolog i subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata. Obojica su iznimno cijenjeni hrvatski plastični kirurzi iza kojih je dugogodišnje kirurško iskustvo i veliki broj uspješnih operativnih zahvata. To potvrđuju i brojni zadovoljni pacijenti koji su ih proteklih godina na portalu najdoktor.com svrstali među „ naj doktore „ u Hrvatskoj.

„ Ponosni smo što su dio našeg tima „- poručuju iz Medicinskog centra Vodice.

Plastični kirurg MCV (3 of 5).jpg

Još više ih veseli činjenica da su građanima naše županije, turistima i ostalima koji ih ciljano posjećuju „ približili „ uslugu plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije i tako učinili veliki iskorak i u sferi zdravstvenog turizma.

dreamstimemaximum_70033350.jpg