Travanj 12, 2019

Ona je druga osoba: Pogledajte impresivni dentalni makeover Poliklinike Dubravica u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Drugi humanitarni makeover ove poznate dentalne klinike iz Vodica vratio je samopouzdanje i dao mnogo razloga za osmijeh simpatičnoj Mariji Strenji kojoj će ova metamorfoza promijeniti život


Još jedna lijepa priča u Poliklinici Dubravica u Vodicama završila je na najljepši mogući način – širokim i iskrenim osmijehom.

Drugi humanitarni makeover ove poznate dentalne klinike vratio je samopouzdanje i dao mnogo razloga za osmijeh simpatičnoj Mariji Strenji koja je istaknula kako joj je prijava na ovaj make over promijenila život.

Marija Strenja osoba je koja već na prvi susret osvaja svojom vedrinom i pozitivnim duhom. U prijavi za makeover kazala je kako je njezina najveća želja opušteno se smijati bez skrivanja zubi. S obzirom da radi kao prodavačica, bilo joj je teško nasmijati se kupcima a zbog cijele situacija osjećala se depresivno i jako loše.

Na prvom pregledu u Poliklinici doktor Ivica Dubravica napravio je početni plan terapije s naglaskom na očuvanju što više prirodnih zubi koji se mogu liječiti. Plan se sastojao od 6 vađenja zubi, 10 liječenja endodoncijom te 13 krunica u gornjoj čeljusti i 12 krunica u donjoj čeljusti.

Teška situacija nije pokolebala simpatičnu Mariju koja je redovito dolazile na sve termine i držala se uputa doktora. Iako je godinama imala strah od zubara, sve je nestalo uz iskusni tim doktorice Martine Nišević, doktora Jure Rakuljića i doktorice Tine Sladić.

Nakon završetka dentalnih radova Mariju je započela s tretmanima lica u studiju za njegu kose i tijela Sorriso. Marijino lice sklono aknama tretirano je vrhunskim proizvodima marke Dermalogica a prije svega napravljen je tretman mikrodermoabrazija. Dermalogica je američka kozmetička linija specifična po individualnom pristupu problematici svakog tipa kože koju svakodnevno koriste profesionalni kozmetičari i vrhunski dermatolozi. To je kozmetika koja pruža mnogo više od same hidratacije, ona potpuno transformira vašu kožu koristeći prirodne sastojke.

Foto-14.jpg

Za novu boju kose i prekrasnu frizuru zadužena je bila Marina Radaš - Lokas koja je koristeći kvalitetne Kevin Murphy proizvode učinila Marijinu kosu snažnijom, sjajnijom i zdravijom.

Make-up majstorica Matea Jerkov naglasila je Marijine oči i sakrila sitne nepravilnosti na licu, a Marija je zablistala poput filmske dive.

Nakon svih završenih tretmana presretna Marija fotografirala se s cijelim timom koju je njezinu transformaciju dočekao velikim pljeskom i uz iskrene čestitke.

Zdravlje zubi utječe na zdravlje čitavog organizma te na naše samopouzdanje i uspjeh u životu.

Foto-2.jpg

Zato iz Poliklinike Dubravica poručuju da se obratite njihovim stručnjacima za oralno zdravlje i naručite se na pregled u polikliniku koja suvremenim metodama može riješiti i najteže dentalne probleme i vratiti osmijeh na vaše lice.

Više informacija o Dental Centru Dubravica potražite na njihovoj web adresi www.dcd.hr ili na broj telefona 022 444 796.

Foto-8.jpg