Travanj 25, 2019

Dašak Italije i na Vašem tanjuru

Od ovog proljeća možete uživati u „talijanskoj pizzi“. I to ne bilo gdje; već u Tribunju u Konobi Markiolac.

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)
Dugi niz godina u konobi Markiolac nude se jela od svježih namirnica kao i veliki broj pizza.


Dosadašnju ponudu ribljnih i mesnih jela u konobi Markiolac su upotpunili s nečim posve novim. Pizzom. I to ne bilo kakvom. Već onom spremljenoj po talijanskoj recepturi.

Posebnost ove pizze je u tom što se svi sastojci uvoze iz Italije. Pizze su rađene od posebnog brašna, proizvodenog od 12 vrsta žitarica i namijenjenog isključivo za izradu tijesta za pizzu. Od ostalih sastojaka koristimo Mozzarellu, Gorgonzolu, dimljeni sir, Mascarpone, ribani sir Grana Padano. Neizostavna Spianata Picante, Guanciale affumicato, pelati La Torrente ovu pizzu čine usitinu posebnom - poručuju iz Markiolca.

markiolac-16 (Custom).jpg

Osim pizze svakodnevno možete uživati u vrhunskim delicijama od svježe odabranih namirnica. Bilo da Vam je izbor dimljena sabljarka ili palenta sa kozicama i mozzarelom nećete pogrješiti. Domaći sir i pršut, lasagane bolognese ili lasagane vegeteariana samo su neka od jela koja možete pronaći na meniu konobe Markiolac. Jer višegodišnje iskustvo ovih kuhara nesumljivo će očarati Vaša nepca, a ljubazno osoblje i očaravajuć pogled na more zadovoljit će i najzahtjevnije goste.

Stoga Vam ništa drugo ne preostaje već da posjetite konobu Markiolac i uvjerite se u ljepotu okusa. Rezervirajte svoj stol na vrijeme pozivom na 022 446 371 ili 095 916 68 11.

Dobar tek!