Travanj 26, 2019

Široki izbor smrznute ribe „Ribarske zadruge Adria“ možete kupiti i u trgovini Djelo u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Ribarska zadruga Adria sa svojih 13 ribara zadrugara i timom iz samog pogona je spremna za nadolazeću sezonu.
U njihovoj ribarnici u centru Tribunja možete pronaći širok izbor svježe jadranske ribe kada to vrijeme omogući, a zanimljiv izbor smrznutih proizvoda svakodnevno omogućava svakom od naših kupaca najbolji odabir u skladu sa individualnim potrebama.
Smrznuta je riba nutritivno jednako vrijedna kao svježa riba, a nakon odmrzavanja ima čvrstu, prirodnu teksturu, boju i aromu. Vlastiti rashladni skladišni i transportni potencijali osiguravaju pravodobnu distribuciju i zadržavanje kvalitete proizvoda od ulova, odnosno proizvodnje do konzumacije. Svim našim kupcima nudimo uslugu čišćenja kupljene ribe.
Na pultu možete pronaći i zanimljive recepte za pripremu smrznutih proizvoda.
„Ponosno objavljujemo da se u našoj ponudi nalaze prve slane srdele i inćuni iz naše proizvodnje. Za sve upite naša Nada vam stoji na raspolaganju. Osim na našoj ribarnici, od ovog mjeseca možete pronaći škrinju s našim smrznutim ribljim proizvodima i u trgovini Djelo u Vodicama. Pratite nas na našoj internet stranici www.rzadria-tribunj.hr i facebook stranici @rzadria „ – poručili su iz RZ Adria Ovo oglašavanje sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo od čega je doprinos EU 75%, a RH 25% te da udio javne potpore iznosi 60%. djelo.jpg
Tags