Svibanj 22, 2019

Maštovita jela chefa Mate Sučića i Davida Skoke, mirisi i okusi domaćih namirnica dominirat će ove subote u restoranu „La Belle Vie“ na poluotoku Punta

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Kad bi Vam netko rekao da možete doživjeti očaravajuće gastronomsko iskustvo uz samu obalu sa pogledom na otoke vodiškog arhipelaga pomislili biste da je to samo san. Ali Vaš san se može ostvariti već ove subote 25. svibnja u 19:30 sati u restoranu „La Belle Vie“ u Vodicama.


Restoran „La Belle Vie“ smješten je daleko od vodičke gužve uz samu obalu plaže poluotoka Punta. Uz bogat izbor kvalitetnih vina i drugih pića, nudi tradicionalnu mediteransku kuhinju prezentiranu na moderan način pod vodstvom chefa Mate Sučića. Kulinarska scena je već prepoznala kreativnost perspektivnog kuhara Mate Sučića, pa će stoga Mate ove sezone ugostiti neka od najpoznatijih kulinarskih imena.

Chef Sučić će kroz cijelu sezonu organizirati „La Belle Vie Evenings“ na kojima će gostovati David Skoko, Janez Bratovž te Hrvoje Zirojević, u timu sa poznatim hrvatskim vinarima.

_DSC0100-2 (Custom).jpg

Ovoga vikenda u goste dolazi chef David Skoko koji će na večeri, u suradnji s chefom Sučićem, poslužiti jela u pet sljedova te ih popratiti sa posebno odabranim vinima vinarije Baraka. Maštovita jela, mirisi i okusi domaćih namirnica dominirat će Plavom plažom ove subote.

Za ugodnu atmosferu zadužen je Tomislav Šanić na gitari.

Broj mjesta je ograničen. Stoga ukoliko želite biti dio ove kulinarske oaze svoje mjesto možete rezervirati pozivom na broj 099 258 6311.