Svibanj 24, 2019 Ilustracija / Pixabay

Za sve polaznike upisane do 20.06.2019. u program školovanja, prekvalifikacije ili doškolovanja u Učilištu Izvor znanja odobravaju popust u iznosu od 15%.

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Završavate trogodišnju ili četverogodišnju školu. Tijekom školovanja shvatili da ste odabrali krivi smjer, da Vam više „leži“ nešto drugo, da bi možda upisali fakultet a nemate uvjete za to… i ne znate što učiniti.


Mi imamo rješenje za Vas. U Učilištu Izvor znanja (u Šibeniku i Vodicama) u tijeku su upisi za programe školovanja, doškolovanja i prekvalifikacija za zanimanja iz turističko-ugostiteljske i ekonomske škole.

KONOBAR
KUHAR
SLASTIČAR
PEKAR
HOTELIJERSKO TURISTIČKI TEHNIČAR
AGROTURISTIČKI TEHNIČAR
PRODAVAČ
KOMERCIJALIST

Osim navedenih programa u Učilištu Izvor znanja imamo veliki broj programa osposobljavanja iz područja zdravstva i socijalne skrbi (njegovateljice, pomoćnici u nastavi…), poljoprivrede (pčelari, maslinari, uzgajivači ljekovitog bilja…), graditeljstva (zidar, tesar…)…

NOVO U PONUDI su programi osposobljavanja za rukovatelje strojevima. Samo neka od popularnih programa koje imamo u ponudi su: Osposobljavanje za utovarivača, viličara, rukovatelja hidrauličnom dizalicom, rukovatelja toranjskom dizalicom…

Za sve polaznike upisane do 20.06.2019. u program školovanja, prekvalifikacije ili doškolovanja odobravamo popust u iznosu od 15%.

INFO: mob: 091/268-3611, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

web: www.uciliste-izvorznanja.hr