Svibanj 24, 2019

Šarene narukvice, ogrlice s motivom morske zvijezde…“Must have“ su ovog ljeta, a sve to možete pronaći u trgovini Gloriamaris koja svoja vrata svečano otvara u subotu 25.05.2019. u 19.30

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
Ako ste samo jednom zavirili u trgovinu Gloriamaris u Vodicama sigurno ste se poželjeli opet vratiti. Trgovina Gloriamaris u novom „ruhu“ nudi bogati asortiman nakita iz vlastite proizvodnje, unikatnog nakita,.. Različiti svjetski brandovi, među kojima se neki posebno ističu svojom atraktivnošću i trendingom, dio su asortimana ove luksuzno opremljene trgovine.


Zelena ili koraljna ogrlica, tirkizna narukvica, biserne naušnice i još puno toga možete pronaći u našoj trgovini. Uslugu dizajniranja i personalizacije unikatnog nakita koji je najčešće od polu dragog kamenja ili koralja nudimo dugi niz godina. Uz maloprodaju bavimo se i veleprodajom – rekla nam je Sandra Šprljan, vlasnica, koja preko 30 godina uspješno vodi Gloriamaris.

U želji da zadovoljimo svoje kupce odlazimo na svjetske sajmove u potrazi za novim aktualnim brandovima i dizajnerima. Naš nakit je fine i precizne izrade namijenjen muškarcima i ženama koji prepoznaju lijepo i drugačije s dizajnerskim pomakom.

Istaknuta Pandora sa bogatom paletom prigodnih privjesaka nadopunjena je prstenima, ogrlicama te naušnicama.

Hrvatski tradicijski nakit - šibenski botun, trogirske košarice i nakit od jadranskog koralja neizostavni su dio izložene ponude – rekla nam je Sandra Šprljan.

IMG-20190523-WA0002 (1).jpg

Uz poznatu kolekciju Ti sento Milano, glamurozni Pesavento, nudimo i unikatni nakit izraelskog dizajnera Ayala Bara. Talijanska elegancija popraćena najnovijim dizajnom ističe se i u nakitu Elite i Italian Fashion dok su kvaliteta, preciznost i žentilnost naglašeni u srebru Alisia i Gregio brandova. Minimalizam i moderna jednostavnost naglašena je u kolekciji Dansk, nakitu od legure metala s pozlatom.

Od ručnih satova u našoj trgovini Gloriamaris možete pronaći satove brenda Festina, Seiko, Casio, Police i Juicy Couture – nastavlja  SandraŠprljan.

Još samo par dana nas dijeli od velikog otvorenja na kojem će Vas zabavljati DJ Žika, a za sve one koji tog dana pronađu nešto za sebe, odobravamo popust na kupnju u iznosu od 10% - poručuju iz Gloriamaris.

Da bi i Vi ovog ljeta bili „in“ ništa drugo Vam ne preostaje nego da „skoknete“ u subotu u trgovinu Gloriamaris i uvjerite se sami u ponudu i pronađete nešto za sebe.

Trgovina Gloriamaris nalazi se na adresi Obala Matice hrvatske 1., na vodičkoj rivi kod spomenika i otvorena je svakog dana od 09 – 24.