Svibanj 29, 2019

Poppy's Happy Place otvara dućan u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)
Hrvatski brand za uređenje i opremanje doma Poppy's Happy Place 1. lipnja otvara ljetni pop-up dućan u centru Vodica (ulica Mirka Zore 12, pored crkve Sv. Križa).


U njemu će predstaviti dio svoje standardne zagrebačke ponude - poput vrhunskog nizozemskog porculana PiP Studio Amsterdam, otkačenih Skitso lampi i trendy Swanky Poppy jastučića - ali i dosta novih proizvoda tipičnih za dućane na moru, a opet potpuno drugačijih.

Tako će se slike i ilustracije kreativaca s kojima su dosad surađivali naći na printevima majica, magnetima i vrećicama lavande.

Također, povezali su se s drugim kreativcima pa će se tako u dućanu moći kupiti nakit Grubić Design, potpisani printevi ilustracija šibenske slikarice Anite Celić-Celle, keksići Bite Art na kojima su reproducirana djela poznatih hrvatskih slikara, umjetničke fotografije s morskim motivima nagrađivanog fotografa Srećka Niketića, društvena igra koja slavi žene Fierce Women…

ducan izvana.jpg

- Želimo u Vodicama ponuditi nešto drugačije, svježe i morsko, da ljudi upamte ljetovanje u tom gradiću i po jednom neobičnom dućanu punom boja i pozitivnih vibracija. S druge strane, računamo i na domaće ljude i povezivanje s lokalnom zajednicom. Vodice su mi u srcu, u njima sam ljetovao desetak godina i obilježile su mi mladost. Zato im sada želim vratiti sva lijepa iskustva koja sam stekao ovdje. Pripremili smo poseban program za lokalce, pogotovo za iznajmljivače apartmana. Za njih imamo posebnu ponudu porculanskih tanjura, šalica i čaša proizvedenih u Europi po iznimno povoljnim cijenama - kaže Davor Borojević, voditelj tvrtke Poppy's Happy Place.

Standardna ponuda Poppy's Happy Place može se razgledati na webshopu: