Lipanj 06, 2019

Sve za ugostiteljstvo na jednom mjestu: „Ulagano“ otvorio novu veleprodajnu i maloprodajnu trgovinu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U sklopu prodajnog kompleksa u Ražinama (pored Dalmostana i Fibasa) novo pojačanje ugostiteljske ponude.

Veleprodaja i maloprodaja, te distribucija ugostiteljske opreme i pića je osnovna djelatnost poduzeća. Zahvaljujući dugogodišnjem radu i stečenom iskustvu i znanju, osnivanje vlastitog poduzeća 2015. bio je logičan potez – rekao nam je Jere Pešić vlasnik poduzeća Ulagano. Poslujemo u cijeloj Šibensko-kninskoj županiji i glavni proizvodi kojima Ulagano opskrbljuje tržište su oprema za barmene i bariste, ugostiteljska oprema, kava, sanitarni program, radna odjeća i obuća Giblor's...

Naša bogata ponuda alkoholnih pića i vina, specijalnih tonica, sirupa i likera za koktele su razlozi uspješnog poslovanja poduzeća. Također nudimo i papirnatu konfekciju, aparate za kavu, mlince, ledomate..
Razne vrste začina, hrvatska vina te vina s područja naše županije uz izradu vinskih karti samo su dio naše bogate ponude – nastavio je Pešić.
Servis perilica i ledomata više nije problem jer Ulagano nudi i tu uslugu svojim klijentima. ulagano11.jpg
A nakon obavljene kupnje na terasi caffe bara „Ulagano“ možete popiti kavu ili se osvježiti prirodnim sokovima.
Bogatu ponudu proizvoda poduzeća Ulagano možete pronaći na adresi Žaborička 3 (Ražine pored Dalmostana) od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati, a subotom do 13 sati, a kontaktirati ih možete svakim radnim danom na 098 757 182.
Kako je bilo na otvorenju pogledajte u fotogaleriji.