Lipanj 11, 2019

Ako i nakon dijeta i vježbanja ne postižete ravan trbuh, postoji rješenje u Medicinskom centru Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Kada kozmetički tretmani, dijete i vježbanje ne pomažu tu je Medicinski centar Vodice.

Jedan od najpoznatiji hrvatskih plastičnih kirurga doc. dr. sc. K. Bulić, koji je sudjelovao u nedavno izvedenoj operaciji razdvajanja sijamskih blizanki, na raspolaganju vam je u ovom suvremenom zdravstvenom centru u kojem možete napraviti razne estetske korekcije uz potpunu diskreciju. Jedna od njih je i zatezanje trbuha
Abdominoplastika ili zatezanje trbušne stijenke je kirurški zahvat kojim se uklanja višak kože i potkožnog masnog tkiva.

Kolokvijalno poznatiji pod nazivom „tummy tuck“, ovaj zahvat odlično je rješenje za smanjenje pokožnog masnog tkiva i zatezanje kože na trbuhu koje nastaje uglavnom zbog naglog gubitka tjelesne mase ili zbog trudnoće kod žena.

Postoji „mini abdominoplastika“ koja podrazumijeva uklanjanje manje količine obješene kože i masnog tkiva dok puna obuhvaća i zatezanje abdominalnih mišića i cjelokupne stijenke trbuha. S ovim zahvatom mogu se smanjiti i strije ukoliko su ograničene na područje resekcije te se eliminiraju zajedno s viškom kože. Sam zahvat izvodi se u općoj anesteziji nakon detaljne preoperativne pripreme i pregleda specijalista, a kući se pacijenti otpuštaju isti dan ili dan nakon zahvata.

liposukcija1.jpg

Iskustvo i stručnost docenta Bulića najbolja su garancija uspjeha zahvata u Medicinskom centru Vodice, a nakon operacije očekujte odličnu poslijeoperativnu skrb i brz oporavak uz stručno osoblje.

Nema razloga da se osjećate loše u svojem tijelu kad je za rješenje dovoljno rezervirati svoj termin na 022 643 876 ili poslati upit na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U Medicinskom centru Vodice omogućili su plaćanje zahvata u više rata kreditnim karticama a o svim ostalim operacijama i djelatnostima pročitajte na stranici www.mcvodice.hr

Dubravica JPG 300dpi-10.jpg