Lipanj 24, 2019

Nakon dugogodišnje stanke pekara „Riva“ ponovno je otvorila svoja vrata u novom ruhu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Tradicija i iskustvo obitelji Munega garancija su kvalitete, a ljubazno osoblje uvijek Vam je na usluzi. Tako je bilo i jučer kada smo zavirili u pekaru „Riva“. Na starom mjestu, u ul. Mićin Stanka 14. (pokraj vodičke škole) već prilikom izlaska iz automobila bili smo omamljeni finim mirisa koji su dolazili iz pekare, a širok osmijeh na licu prodavačice odmah nas je osvojio.


Zaštitni znak pekare „Riva“ je njihov poznati burek od mesa pripremljen po posebnoj recepturi. Osim bureka u pekari „Riva“ svakodnevno možete pronaći kiflice, peciva, buhtle, razne vrste kruha i bureke.

Iako je školska godina završila kada se školarci opet vrate u klupe kroasan s marmeladom ili slanac Vašem školarcu bit će sasvim dovoljan i hranjiv obrok.

Organizirate rođendan ili neku drugu svečanost i potrebne su Vam veće količine pekarskih proizvoda? Ne brinite. Pekara „Riva“ nudi uslugu narudžbi većeg broja proizvoda; bilo da se radi o krafnama ili o posebnoj vrsti kruha. A vlasnici restorana i fast food-ova ne moraju više brinuti o nabavi kruha i peciva za hamburgere. Svoju brigu mogu prepusti djelatnicima pekare „Riva“. I na njihovu adresu stižu svježe pripremljeni proizvodi.

Svakog radnog dana od 7 do 15 sati u pekari „Riva“ možete pronaći ponudu svježe pripremljenih pekarskih proizvoda, a za narudžbe nazovite 099/276 1740.

Dobar tek!
mun1.jpg
mun4.jpg
mun2.jpg