Srpanj 29, 2019

Ribarska zadruga Adria sa svojih 13 zadrugara i upraviteljicom u punom je mahu ovu sezonu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Na njihovoj ribarnici svaki dan možete kupiti veliki izbor svježih i smrznutih morskih proizvoda, a njihove srdele i kozice možete probati i na raznim manifestacijama u Tribunju kada sudjeluju kao sponzori.
Jedna od njih je bila i ovaj mjesec, Ribarska fešta, gdje su u promenadi ribarskih brodova sudjelovali naši Zadrugari i lokalni ribari, gajete na latinsko idro iz Udruge Južnje strane iz Jezera, Udruge Latinsko idro iz Murtera i Udruge Betinska gajeta 1740. rz2a.jpg
"Feštu smo održali u suradnji sa Općinom Tribunj i TZ Općine Tribunj, te bi se ovim putem osim njima zahvalili i svim sudionicima promenade na odličnoj organizaciji. Iduće fešte od velikog značaja su nam tradicionalne magareće trke koje predstavljaju značajan kulturno-turistički brend naše županije i samog Tribunja te gastro događaj Okusi Tribunj. Stoga vas ovim putem pozivamo da 01. i 17. kolovoza u svom kalendaru rezervirate za posjet Tribunju.
Svakako posjetite Tribunj, Ribarsku zadrugu Adria te našu poznatu ribarnicu i sami se uvjerite u ljepote ovog malog ribarskog mjesta i počastite svoje nepce morskim specijalitetima.
Možete nas pratiti na našoj internet stranici www.rzadria-tribunj.hr i facebook stranici @rzadria." - poručuju iz RZ Adria rz3a.jpg Ovo oglašavanje sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo od čega je doprinos EU 75%, a RH 25% te da udio javne potpore iznosi 60%.