Kolovoz 12, 2019

Pretvorite životni prostor u oazu stila odabirom Danküchen kuhinje iz snova

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Kvalitetu i dizajn kuhinja kakav već dugo vremena niste imali prilike vidjeti na ovom području odnedavno možete vidjeti u novootvorenom DanKūchen studiu u Šibeniku.


 

S više od 50 godina iskustva i uloženog znanja, obiteljsko poduzeće DanKūchen jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Austriji. DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije, a izrada kuhinje po mjeri pruža mogućnost kupcu da odabere kuhinju iz snova bilo da se radi o klasičnoj ili ekskluzivnoj kuhinji – poručili su iz DanKūchena.
 
Jedna od prednosti DAN kuhinja koja je i nas, prilikom posjeta, na prvu oduševila je veći radni prostor. Dvostruka sigurnost tj. dvostruka ovjesna šipka kod visećih elemenata, te umjesto standardnih 16 mm stabilan kuhinjski korpus od 18 mm - samo su neke od karakteristika DAN kuhinja.
 
Staklene bočne stranice na ladicama, UX kuhinjski korpus, ladice u podnožju, tiho zatvaranje Blumotion tehnologijom - neke su od glavnih prednosti u usporedbi s ostalim kuhinjama.
 
Ukoliko do sada niste otkrili DAN kuhinje i uvjerili se njihovu kvalitetu i moderan dizajn pravo je vrijeme da to učinite od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati te subotom od 9 do 13 sati.
 
Razlog više za posjet DanKūchen studiju je i nevjerojatni popust do 55% na sve modele kuhinja.
 
Stoga požurite na adresu I. Meštrovića 18a i složite svoju kuhinju iz snova.
 
Više informacija pronaći ćete i na njihovoj Internet https://dankuchen-sibenik.com/ ili facebook stranici https://web.facebook.com/DANkuchen-Studio-%C5%A0ibenik-572924659875788/.

dankuh_11.JPG
dankuh_10.jpg
dankuh_9.jpg
dankuh_8.jpg
dankuh_7.jpg
dankuh_6.jpg
dankuh_5.jpg
dankuh_4.JPG
dankuh_3.JPG
dankuh_2.jpg