Rujan 02, 2019 Ilustracija / Pixabay

U Language Studiu počinju upisi na tečajeve stranih jezika za sve uzraste

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Testiranje prethodnog znanja, probni tjedan, rad u malim grupama, naglasak na konverzaciji, individualni pristup... sve Vas to očekuje u Language Studiu u Vodicama gdje su krenuli s upisima na tečajeve stranih jezika. 

U zgradi stare škole u Vodicama, Obala Vladimira Nazora, u dvije male, ali vesele učionice nude se opći tečajevi stranih jezika (engleski, njemački i talijanski jezik) za djecu i odrasle, tečajevi za najmlađe radioničkog tipa, opći tečajevi za odrasle, konverzacijske radionice za odrasle, opći tečajevi za školarce po uzrastima i stupnju znanja u sklopu kojih se obilježavaju razni tematski satovi, individualni satovi, tematski satovi za dječje grupe, instrukcije i prijevodi, te pripreme mature u malim grupama - rekla nam je Ivana Franin Pečarica, profesorica engleskog i talijanskog jezika i književnosti, ujedno i vlasnica Language Studia. 

Tečajevi za djecu traju cijelu školsku godinu, dok su intezivni tečajevi za odrasle podijeljeni u dva upisna semestra, jesenski i proljetni. Male grupe polaznika, naglasak na konverzaciji, učenje uz glazbu, kreativne radove, čitanje… pridonosi vraćanju starih polaznika ali i kontinuiranom povećanju broja novih polaznika - dodaje Pečarica, koja je uz završen studij jezika u Hrvatskoj, znanje jezika usavršavala i u Njemačkoj i Engleskoj.

Upisi traju do 30. rujna i sada je pravo vrijeme da osigurate svoje mjesto te nas kontaktirate na 098/518 056 ili na mail languagestudiovd©mail.com.

Dođite u Language Studio i uvjerite se kako uz zajednički trud i rad možemo postići više!!!