Rujan 07, 2019

Vodice, prekrasna vikendica s velikim zemljištem, potpuno opksrbljena strujom i vodom

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Prekrasna vikendica s velikom uređenom okućnicom i brojnim sadržajima. Kuća u masliniku u zaleđu grada Vodica od kojeg je udaljena oko 4 km.  

Jamči se uredno vlasništvo cijele nekretnine, te legalitet samog objekta što je prava rijetkost za ovakvu vrstu nekretnine.  Kuća je sagrađena u masliniku sa 135 maslina, te više od 10 vrsta različitih voćaka te zasađenim vrtom, površine oko 200 m2 a sve ukupno na površini od oko 8000 m2.

Sastoji se od jedne sobe,dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatilom i natkrivenom terasom, ukupne površine oko 50 m2 plus dvije otvorene terase od kojih je jedna prikrivena, sa odrnjom od vinove loze. Također, postoje temelji za nadogradnju kuće.  U blizini kuće su još 4 pomoćna objekta; ostava,veliki roštilj sa eletričnim ražnjom, pomoćna kućica u kojoj je smješten agregat za struju i još jedna manja kućica ispod koje je bušotina za vodu na dubini od 70 m, a u kojoj bušotini je postavljena GRUNFOSOVA potopna pumpa za vodu snage 800 w, u kompletu sa svim popratnim i potrebnim instrumentima.

U blizini kuće je i zog za balote dimenzija 30 x 4 m, kompletno uređen i opremljen sa LED rasvjetom.  Kuća je također opremljena sa solarnim napajanjem preko solarnih modula te novim baterijama jakog kapaciteta koje su sposobne napajati kuću i kišnim danima bez ikakvih problema. Napajanje tople vode također je riješeno sa posebnim  solarnim paketom koji ima dva solarna panela u kompletu sa rezervoarom od 300 l zapremine koji je smješten u posebnoj garaži.Također, ima i dimnjak i kamin na drva. Zahvaljujući modernoj tehnici solarne energije, kuća je pod stalnim naponom struje pa tako i pritiskom pitke vode. U cijenu ulazi kompletan  namještaj koji uključuje i TV, satelit i veliki kauč na razvlačenje u dnevnom boravku.

Kuća je potpuno opremljena pa je tako instaliran i potpuno novi klima uređaj. Pristupni put je makadamski ali dovoljno širok i odlično održavan po kojem mogu sigurno prometovati osobni automobili, ali i veća vozila u dužini od oko 800 m a na kojeg se nastavlja asfaltni put koji vodi do Grada Vodice. Kuća je također odmah spremna za potpuno legalno iznajmljivanje.  Moguća zamjena za stan u Zagrebu do iznosa od 150000,00 Eura ili za atraktivnu građevinsku parcelu do vrijednosti cijelog iznosa kupoprodajne cijene i to iskljućivo u šibensko-kninskoj županiji.  

https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/vodice-prekrasna-vikendica-s-velikim-zemljistem-potpuno-opksrbljena-strujom-i-vodom

 

MORETA-agencija za promet i posredovanje nekretninama

Pamuković Kamila 57, HR-22211 Vodice

Tel/fax +385 22 443 522

Mob +385 91 888 0500

www.moreta-nekretnine-vodice.com

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.