Rujan 08, 2019

Kreacije kulinarskog virtuoza Hrvoja Zirojevića stižu i do restorana La belle vie u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Već 14. rujna imat ćete priliku uživati u okusima mora pod palicom renomiranog kuhara koji će u suradnji sa chefom Matom Sučićem pripremiti tradicionalna jela sljubljena na moderan način.

Uz samu plažu poluotoka Punta, u prekrasnom ambijentu restorana La belle Vie moći ćete 14. rujna od 19 sati uživati u pravoj gastronomskoj poslastici. 

Šefu kuhinje restorana La belle vie Mati Sučiću, stiže u goste kuhar iznimnog talenta Hrvoje Zirojević koji je  dobitnik  'kulinarskog Oscara' za najboljeg chefa 2019. godine. Talentirani chef svojim je kreacijama zadivio ne samo domaće  već i strane zvijezde koje svraćaju u njegov restoran Laganini smješten na otočiću Palmižana.

 

Mirisi i okusi domaćih namirnica baš kao i maštovita jela koja ostavljaju bez daha dominirati će Plavom plažom 14. rujna. Svu raskoš ribljih delicija posluženih u pet slijedova Zirojević će prezentirati na tanjuru izvlačeći najbolje iz onog što more nudi. 

Svaki slijed će pratiti vina autohtonih sorti grožda Vinarije Sladić, a šibenski duo na klaviru bit će zadužen za dobru atmosferu.

Svi oni koji ovog ljeta nisu uspjeli doći do restorana La belle vie imaju priliku to sada učiniti i osigurati svoj stol na posljednjoj ovoljetnoj La belle vie Evenings uživajući pod palicom renomiranih kuhara.

Svoje mjesto za gala večeru možete rezervirati pozivom na 099 258 6311, putem Facebook profila ili Instagrama.

La Belle Vie