Rujan 12, 2019

DanKūchen studio u Šibeniku: Zbog iznimnog interesa nastavak nevjerojatnih popusta do 55% na sve modele kuhinja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Kvalitetu i dizajn kuhinja kakav već dugo vremena niste imali prilike vidjeti na ovom području odnedavno možete vidjeti u novootvorenom DanKūchen studiu u Šibeniku. 

S više od 50 godina iskustva i uloženog znanja, obiteljsko poduzeće DanKūchen jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Austriji. DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije, a izrada kuhinje po mjeri pruža mogućnost kupcu da odabere kuhinju iz snova bilo da se radi o klasičnoj ili ekskluzivnoj kuhinji – poručili su iz DanKūchena.

Jedna od prednosti DAN kuhinja koja je i nas, prilikom posjeta, na prvu oduševila je veći radni prostor. Dvostruka sigurnost tj. dvostruka ovjesna šipka kod visećih elemenata, te umjesto standardnih 16 mm stabilan kuhinjski korpus od 18 mm - samo su neke od karakteristika DAN kuhinja. 

Staklene bočne stranice na ladicama, UX kuhinjski korpus, ladice u podnožju, tiho zatvaranje Blumotion tehnologijom - neke su od glavnih prednosti u usporedbi s ostalim kuhinjama.

Ukoliko do sada niste otkrili DAN kuhinje i uvjerili se njihovu  kvalitetu i moderan dizajn pravo je vrijeme da to učinite od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati te subotom od 9 do 13 sati. 

Razlog više za posjet DanKūchen studiju je i nevjerojatni popust do 55% na sve modele kuhinja.

Stoga požurite na adresu I. Meštrovića 18a i složite svoju kuhinju iz snova.

Više informacija pronaći ćete i na njihovoj Internet  https://dankuchen-sibenik.com/ ili facebook stranici