Rujan 30, 2019

Nevjerojatni popusti u Danküchen studiju

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

U DanKūchen studiju u Šibeniku možete pronaći kvalitetne i moderno dizajnirane kuhinje, a popust do 55% na sve lakirane modele kuhinja razlog je više za posjet Danküchen studiju.

S više od 50 godina iskustva i uloženog znanja, obiteljsko poduzeće DanKūchen jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Austriji.

Veći radni prostor, dvostruka sigurnost tj. dvostruka ovjesna šipka kod visećih elemenata, te umjesto standardnih 16 mm stabilan kuhinjski korpus od 18 mm, staklene bočne stranice na ladicama, UX kuhinjski korpus, ladice u podnožju, tiho zatvaranje Blumotion tehnologijom - neke su od glavnih prednosti u usporedbi s ostalim kuhinjama – poručili su iz DanKūchena.

Bogata ponuda klasičnih ili modernih kuhinja uz mogućnosti kombiniranja omogućavaju izradu kuhinje baš po Vašem ukusu.

Kako biste i Vi imali kuhinju iz snova i ugrabili nevjerojatne popuste do 55% na sve lakirane modele kuhinja požurite do njih.

Od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati te subotom od 9 do 13 sati možete ih pronaći na adresi I. Meštrovića 18a u Crnici.

Više informacija pronaći ćete i na Internet stranici https://dankuchen-sibenik.com/, a sve novosti možete pratiti i putem https://web.facebook.com/DANkuchen-Studio-%C5%A0ibenik-572924659875788/