Listopad 09, 2019

Suzuki Vitara zaslužuje vaše povjerenje. Evo i zašto

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Već prvim pogledom na njezine moderne linije koje podjednako dobro izgledaju u urbanom tako i off-road okolišu postati će Vam jasno zašto je Suzuki Vitara već dugi niz godina toliko popularan limeni ljubimac da je već godinama 1. izbor kupovine novog automobila kod fizičkih osoba.

Iako se ne radi o potpuno novom modele na tržištu, Vitara svojim naprednim štedljivim motora sa BOOSTERJET tehnologijom, mnogim sigurnosnim tehnologijama kojih se ne bi posramili ni automobili više klase privlači kupce i iz mjeseca u mjesec je najprodavaniji model u svojoj klasi od Dubrovnika do Zadra.

Ništa čudno, kada uzmemo u obzir da je po nezavisnim istraživanjima Suzuki najmanje kvarljiva marka automobila a Vitara nudi beskompromisnu pouzdanost I udobnost i na najdužim putovanjima. Zaslugom napredne konstrukcije i nove ALL GRIPP 4WD tehnologije, čiji sofisticirani mehanizmi svaku vožnju čine istinskim zadovoljstvom. Kakva god da je cesta u pitanju, Vitara će ju savladati s lakoćom, a vama neće biti potrebne nikakve posebne tehnike vožnje.

Kako bi zaokružili dobar paket nudimo svim našim kupcima posebne pogodnosti kod plaćanja vozila i punu podršku kod poslovnih banaka ako automobil kupujete putem kreditne linije. 

Posebno je popularna i privlačna naša akcija za DEMO vozila gdje Vam nudimo da bez troškova obrade, kamate i bez posjeta banci kupite Vitaru te je platite 50% prilikom kupovine  50% za godinu dana. 

Pripremili smo za Vas i novu pogodnost, kako bi mogli zamijeniti svoj voljeni stari Scross ili Swift za novu Vitaru i sa njom upoznati sve najbolje što Vam Suzuki može ponuditi – sigurnost, udobnost i atraktivnost. Neka se i za Vašim vozilom okreću pogledi.

Ako na sve to dodamo naše izuzetno susretljivo osoblje koje će Vam izaći u susret sa dogovorom o probnoj vožnji, i pomoći sa svim pitanjima vezanima uz financiranje kako bi mogli u što manje vremena doći do svog limenog ljubimca, nemojte čekati, nego se pridružite sve većoj

Suzuki obitelji odmah, jer je vaša nova Vitara spremna za isporuku odmah u našim salonima u Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

Zbog svoje pouzdanosti, udobnosti, kvalitete i iznimno male kvarljivosti, fizičke osobe odabiru Vitaru jer nudi izuzetan omjer uloženog i dobivenog na dugoročan period, pogotovo kada uzmemo u obzir povoljne I brze mogućnosti financiranja.

Zato I Vi saznajte zašto je Vitara dugi niz godina 1. izbor kod kupovine novog automobila u svojoj klasi kod fizičkih osoba.