Listopad 15, 2019

Iznajmljuju se dva stana u Vodicama, nadomak centra, režije i parking uključeni u cijenu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iznajmljuju se dva stana u Vodicama, nadomak samog centra grada Vodica, blizina svih sadržaja. Stanovi su kompletno namješteni.

Prvi stan je idealan za bračni par. Smješten je na drugom katu privatne kuće. Sastoji se  od ulaznog prostora, namještene kuhinje, prostranog i klimatiziranog dnevnog boravka sa blagovaonicom u kojem se nalazi kauč na razvlačenje, kamin na drva, jedna spavaća soba sa zasebnom klimom, s bračnim ležajem i garderobnim ormarom, veća kupaonica s WC-om. i terasa  sa pogledom na more i  grad Vodice. U cijenu stana su uključene sve režije i WIFI. Ono što je važno, stan ima osiguran parking u privatnom dvorištu zgrade u kojoj je stan. Stan je potpuno opremljen i namješten. Dostupan odmah.

Informacije na telefon: 091/888 0500
Cijena mjesečnog najma: 550 eura sa svim režijama i parkingom.

Drugi stan je novouređen i iznajmljuje se sa svim sadržajima. Sastoji od dvije sobe, velikog dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i  balkona. Obje sobe imaju velike bračne krevete, dvokrilne ormare a jedna ima svoj tv+satelit. Dnevni boravak se sastoji od velikog kauča koji se po potrebi može i razvući te biti u funkciji kreveta, tv+satelita, velikim stolom i stolicama. U stanu je također i nova mašina za pranje rublja te potpuno nova kupaonica s podnim grijanjem. Također, dostupan je i besplatni Wi-Fi internet u cijelom stanu i to po najbržoj mogućoj brzini za Vodice. Stan je potpuno opremljen i visokokvalitetnim klima uređajima preko kojih je moguće i hlađenje i grijanje. Stanu pripada i jedno parking mjesto u hladu, ispred kuće, a postoji mogućnost parkiranja više vozila, sve po dogovoru.

Informacije na telefon: 091/888 0500
Cijena mjesečnog najma: 680 eura sa svim režijama i parkingom.