Studeni 15, 2019

Na šibenskom sajmu na Podima od 01.12.2019. besplatan ulaz za sve izlagače i posjetitelje

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Od 01. prosinca 2019. na šibenskom sajmu, odnosno na Sajmu rabljenih vozila, plovila, robe i antikviteta novost za sve izlagače i posjetitelje - besplatan ulaz puna tri mjeseca.

Šibenski sajam koji je s radom započeo još u rujnu od 01.12.2019. uvodi niz noviteta. Želja organizatora je privući što više izlagača koji će se predstaviti svojim proizvodima ili  gastronomskom ponudom, ali i još veći broj posjetitelja. Stoga će svim svojim izlagačima i posjetiteljima omogućiti besplatan ulaz sve do 01. ožujka 2020.

Osim besplatnog ulaza za sve izlagače i posjetitelje organizatori šibenskog sajma potrudili su se i oko gastronomske ponude. Svi željni domaće spize na pravom su mjestu. A kad još tome dodamo primamljive cijene vjerujemo da ćete nedjelje češće provoditi na šibenskom sajmu, nego kod kuće.

Svake nedjelje u ponudi je drugačiji izbor jela po akcijskim cijenama pa tako već 01. prosinca  u ponudi su ćevapčići i piće po izboru za 29kn. Svi ranoranioci svake nedjelje će za sve kave (osim instant napitaka) do 9 sati izdvojiti svega 6kn. 

Za sve one koji možda još uvijek nisu upoznati, ovo je sajam na kojem se može pronaći doista sve; od rabljenih vozila svih kategorija, plovila, alata pa sve do antikviteta, svježeg voća i povrća.... Ovakve manifestacije ljudima daju odmor od svakodnevnog ubrzanog ritma te ih vraćaju u neka dobra, stara vremena. Vjerujemo kako će se još veći broj izlagača i posjetitelja odazvati ovoj manifestaciji koja je u mnogim drugim gradovima kontinentalne Hrvatske već odavno postala dio tradicije – rekao nam je Miroslav Filipčić, organizator šibenskog sajma.

A Vama ništa drugo ne preostaje nego da pričekate nedjelju, skoknete na šibenski sajam i pronađete nešto za sebe.