Studeni 23, 2019

Moreta nekretnine

Prodaje se apartmanska kuća u blizini mora u Tribunju

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Tribunju, na izvrsnoj poziciji na samo 200 metara od plaže, odnosno centra mjesta se prodaje samostojeća kuća s tri apartmana. Kuća se nalazi na zemljištu površine 418 m/2 i posjeduje prostrano dvorište u kojem je moguće smjestiti veći broj automobila te garažu koja se trenutno koristi kao spremište.

Ukupna stambena površina kuće je 210.34 m/2. U prizemlju kuće se nalazi dvosoban apartman. Apartman se sastoji od natkrivene terase, ulaza, dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, hodnika i dvije spavaće sobe. Jedna spavaća soba ima izlaz na drugi dio dvorišta koji se također koristi kao dodatna terasa. Na katu kuće se nalaze dva apartmana. Jedan apartman je dvosoban koji se sastoji od ulaza, hodnika, kupaonice, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe te velike terasom koja ima izlaz iz dnevnog boravka i obje spavaće sobe.

Drugi apartman je jednosoban i on se sastoji od ulaza, kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice, kupaonice, spavaće sobe i terase. Svaki apartman ima svoje ulaze i terase, te su klimatizirani. Kuća ima i dvije ostave koje se nalaze ispod stepeništa, krov promijenjen početkom 2018.godine. Ova nekretnina s obzirom na blizinu plaže i centra turističkog mjesta prve kategorije ima izraziti turistički potencijal, a jednako tako se može urediti i koristiti za vlastite potrebe. Vlasništvo i dokumentacija uredni, a sva dodatna dokumentacija kao i tlocrti su dostupni u agenciji. 

https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/tribunj-apartmanska-kuca-u-blizini-mora

MORETA-agencija za promet i posredovanje nekretninama
Pamuković Kamila 57, HR-22211 Vodice
Tel/fax +385 22 443 522
Mob +385 91 888 0500
www.moreta-nekretnine-vodice.com
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.