Prosinac 07, 2019

Prodaje dvojna kuća s bazenom u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama se prodaje dvojna kuća na mirnoj lokaciji udaljena oko 700 metara od centra, odnosno 800 metara od prve plaže. Kuća je dvojni objekt, na dvije etaže (prizemlje + 1. kat) sa 146.07 m2 ukupne površine s uređenom okućnicom, velikom terasom, vanjskim bazenom s ambijentalnim osvjetljenjem te parkirnim prostorom.

Prizemlje 65,72m2 ima ulazni dio, spremište, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom sa izlazom na natkrivenu terasu 12,44m2, jednu spavaću sobu, kupaonu, ostavu i toalet. Unutarnjim stepenicama se dolazi na 1. kat površine 63,22 m2, a koji se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe od kojih je jedna master spavaća soba s vlastitom kupaonicom i terasom te još jedne zajedničke kupaonice.

Kuća je opremljena s protuprovalnim vratima, PVC stolarijom sa komarnicima i roletama, visokokvalitetnom podnom oblogom koja se sastoji od keramike i laminata, podnom grijanjem u svim kupaonicama i u dnevnom boravku, klima uređajem u dnevnom boravku sa instalacijama u svim spavaćim sobama, instalacijama za telefon i Internet, sat TV.

Osim za vlastite potrebe, kuća je zanimljiva i za turističku eksploataciju s obzirom na blizinu centra i plaže te pripadajući bazen. Vlasništvo i dokumentacija uredni.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/vodice-dvojna-kuca-s-bazenom