Prosinac 09, 2019 Pixabay/Ilustracija

Predbilježbe u tijeku: Osposobljavanje za poslove masera i osposobljavanje za poslove manikure u Učilištu Izvor znanja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Učilištu Izvor znanja u tijeku su predbilježbe za program osposobljavanja za poslove manikure i program osposobljavanja za poslove masera. 

Razlikovati osnovnu građu i funkciju kože, šake i noktiju, izvesti manikuru prirodnih noktiju ili ugradnju ili nadogradnju umjetnih noktiju samo su neke od kompetencija koje polaznik stječe po završetku programa osposobljavanja za poslove manikure. 

Ukoliko Vam se možda čini zanimljivije da se osposobite za masera i već ovo ljeto konkurirate za sve traženijim zanimanjem ne brinite. U Učilištu Izvor znanja po završetku teoretskog dijela naučit ćete razlikovati osnovnu građu i funkciju organa, organskih sustava i kože, koristiti opremu i preparate za masažu na ispravan i siguran način, izvesti klasičnu ručnu masažu i različite hvatove klasične masaže na pravilan način i još mnogo toga.  

Po završetku teoretskog dijela ostaje Vam samo još da naučeno primijeniti na praktičnoj nastavi. A da bi upisali navedena osposobljavanja i dobili  uvjerenje o završenom osposobljavanju, te isto upisali u e-radnu knjižicu trebate: imati minimalno 18 godina i završenu srednju školu, te liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova.

Učilište Izvor znanja nudi velik broj programa: osposobljavanja za priprematelje pizza, maslinare, vizažiste, osposobljavanja za poslove kozmetičke njege lica,.. te srednjoškolsko obrazovanje i tečajeve stranih jezika.

Znanje nikad neće izaći iz mode, a sad je idealna prilika da poradite na svom 'obrazovnom stilu' i priuštite si program osposobljavanja i iskoristite naučeno za dobivanje novog ili možda za pokretanje vlastitog  posla.

Zato osigurajte svoje mjesto i već danas se predbilježite pozivom na 091/268 3611 ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sponzorirano